ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορκίστηκαν οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στο Δήμο Τριφυλίας

0

Τελευταίος  ήταν τελικά ο Δήμος Τριφυλίας που όρισε αντιδημάρχους μετά από πληθώρα δημοσιευμάτων που προκάλεσαν ενδιαφέροντα σχόλια, χωρίς όμως να υπάρχουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το σχήμα που επέλεξε ο δήμαρχος Τριφυλίας, ορίζοντας πάντως αυτή τη φορά εντεταλμένους συμβούλους για να καλυφθούν ορισμένες ανάγκες. Πάντως τα ρεπορτάζ της «Φ» για τα ονόματα των αντιδημάρχων ήταν έγκυρα, όπως γράψαμε πρώτοι, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες μας.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%83                                %ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83
Πιο αναλυτικά με απόφαση δημάρχου Παν. Κατσίβελα όπως τονίζεται: Λαμβάνοντας υπόψη την εκπροσώπηση των Δημοτικών Ενοτήτων καθώς και  την ισχύουσα νομοθεσία ορίζονται,  με θητεία από 16/03/2017  και μέχρι τέλους της θητείας της Δημοτικής Αρχής, οι Αντιδήμαρχοι Τριφυλίας:

– Δ.Ε. Αετού και με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Διοικητικών Θεμάτων, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Μερκούρης.

– Δ.Ε. Αυλώνος και με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Τσακανίκας.

– Δ.Ε. Γαργαλιάνων και με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Τεχνικών Έργων ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κατσούλας.

– Δ.Ε. Κυπαρισσίας και με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Τουριστικής Ανάπτυξης ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσίγγανος.

– Δ.Ε. Φιλιατρών ο δημοτικός σύμβουλος Αναστ. Πούλος.

– Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών έχει ορισθεί ήδη με την υπ’ αριθμ. 120/2017 Απόφαση Δημάρχου η Γιαννούλα Κωνσταντέλου.

– Οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Ι. Κατσούλας και Οικονομικών Γ. Κωνσταντέλου θα προεδρεύουν της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής αντίστοιχα.

Ορίζονται εντεταλμένοι σύμβουλοι Τριφυλίας:

Δ.Ε. Τριπύλης ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Πολεοδομίας και Εμπορίου ο δημοτικός σύμβουλος Σπυρίδων Χρονόπουλος, με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Υγείας και Πρόνοιας ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Σαρμαντζής.
Αναλυτικά οι αρμοδιότητες θα περιγραφούν στη σχετική Απόφαση του Δημάρχου Τριφυλίας. Ευχόμαστε καλή θητεία στο έργο τους.

ΓΙΑΝΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

 

211 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply