ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πως… ευχήθηκαν οι βουλευτές στον Αλέξη Τσίπρα!

0

Στη Βουλή για να απαντήσει στην ώρα του Πρωθυπουργού σε ερώτηση του Βασίλη Λεβέντη για την υγεία, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά το τέλος της συνεδρίασης της Ολομέλειας, οι υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – και όχι μόνο – έσπευσαν να του ευχηθούν!

Greek Prime Minister Alexis Tsipras, answering questions, at the parliament plenum, in Athens, on March 17, 2017 / Η ώρα του πρωθυπουργού με απαντήσεις σε ερωτήματα, από τον Αλέξη Τσίπρα, στις 17 Μαρτίου, 2017                                                Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Κ) δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη (Α) μετά την Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη για θέματα Υγείας, Αθήνα, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Ορισμένοι, όπως ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης με χειραψία, άλλοι με σφιχτή αγκαλιά και φιλί όπως η Ελένη Αυλωνίτου και άλλοι με φιλικά χαστουκάκια, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

 

Leave a Reply