ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκάρει η αιτία που φέρεται πως όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου και αυτόχειρα στη Μεσσηνη!

0

Σοκάρει η αιτία που φέρεται πως όπλισε το χέρι του 59χρονου πατέρα από τη Μεσσήνη, ο οποίος σήμερα το πρωί, πριν ξυπνήσει η μονάκριβη κορη του για το Σχολειο, η Βαλεντίνα, η οποία σε δυο μήνες θα έκλεινε τα 10 της χρονια, την πυροβόλησε σκοτώνοντας την και αυτοπυροβολήθηκε!

image

Ο πατέρας, για τον οποιο αρχικά, έγινε λόγος πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα αφου ηταν άνεργος, φέρεται πως ειχε μεγάλη περιουσία και πως λάτρευε το παιδι του! Συγγενείς της γυναίκας του, που πέθανε απο καρκίνο, αλλα και φίλοι του παιδοκτόνου και αυτόχειρα, ανέφεραν μιλώντας στη “Φ” πως ορισμένοι συγγενείς της άτυχης μητέρας, είχαν κινήσει ενέργειες να πάρουν τη μικρη, κατι που σύμφωνα με πληροφορίες ειχε συμβεί για καποιες ημέρες, με την άτυχη μικρούλα να επιστρέφει τελικά, στον πατέρα της, τον οποιο υπεραγαπούσε, καθώς δεν ηθελε να μεινει μακρια του!

image

Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας, φέρεται να ειχε “απειλήσει” για την πράξη του αυτη, σε περίπτωση που του έπαιρναν το παιδι του! Το θεμα αυτο, ανέκυψε ξανα τους τελευταίους μήνες και ο 59χρονος ηταν αρκετά προβληματισμένος, σύμφωνα με φίλους του! Αξίζει τελος να σημειωθεί πως το παιδι αυτο, γεννήθηκε ύστερα απο μεγάλη προσπάθεια, καθώς η μητέρα της Βαλεντίνας, μπήκε στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης, περισσότερο απο 10 φορές!

Leave a Reply