ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θεαματική “πρεμιέρα” για την πίστα motocross παρουσία πλήθους κόσμου!

0

ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΟΤΟCROSS ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΙΚΑ

Νέα εποχή για το Μotocross στη Μεσσηνία σηματοδότησε η θεαματική ”πρεμιέρα” του Αθλητικού Πάρκου Motocross χθες το μεσημέρι με εκκίνηση – επίδειξη 12 οδηγών Μotocross, βραβεύσεις, βασιλόπιτα και πολλά χαμόγελα!
Το “σπίτι” της αγωνιστικής μοτοσικλέτας βρίσκεται στην περιοχή Γιαννιτσάνικα στην Καλαμάτα (παλιό σκουπιδότοπο). Η επίσημη έναρξη λειτουργίας της σε έναν χώρο, πλέον, ιδανικά διαμορφωμένο για τις απαιτήσεις ενός τόσο συναρπαστικού και θεαματικού αθλήματος, έτοιμο “στρωμένο” χάρη στην επί σειρά ετών σπουδαία προσπάθεια των ίδιων των μελών της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και όλων όσων στάθηκαν στο πλευρό τους σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής…
cross-2

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Αμαξοστασίου Θανάση Βασιλόπουλου, του αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Σαράντου Μαρινάκη, του ανεξάρτητου δημ. συμβούλου Χάρη Βγεννή και άλλων ακόμη εκπροσώπων φορέων, πλήθους αθλητών της λέσχης αλλά και χομπίστων- φίλων της μοτοσικλέτας και αρκετών συγγενών.
Παράλληλα η λειτουργία του Αθλητικού Πάρκου Μοτοσικλέτας ανοίγει το δρόμο για την τουριστική προσέγγιση του αθλήματος που χρόνια τώρα άλλωστε αποτελεί, ειδικά στο εξωτερικό, ένα μεγάλο κομμάτι εναλλακτικού τουρισμού που φαίνεται να έλκει όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να το δοκιμάσουν…

Πίτα και απονομές
cross-1

Το Αθλητικό Πάρκο Μοτοσικλέτας εγκαινιάστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. τις απονομές στους αθλητές του σωματείου που διακρίθηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα Scramble και Μotocross.
Στα πρωταθλήματα της περσινής σεζόν το μεσσηνιακό «άρωμα» ήταν έντονο αφού την πόλη μας και τη ΛΕΜΟΚΑ εκπροσώπησαν επάξια οι Θεοδώρου, Μούγιος, Μπουρίκας, Σπύρης και Τενέντες!
Τη μεγαλύτερη διάκριση της χρονιάς είχε στο Scramble ο Ανδρέας Θεοδώρου κατακτώντας την 2η θέση της S1, την δεύτερη καλύτερη επίδοση είχε, επίσης στο Scramble, ο Αθανάσιος Μούγιος που στην S2 αναδείχθηκε 3ος, ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα, στην κατηγορία S2ο Ευάγγελος Μπουρίκας κατεγάγη στην 4η θέση.
Με τη σημαία της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. αγωνίστηκε και ο Γιώργος Σπύρης, ο οποίος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος και στην MX2 κατηγορία. Στην MX1 κατηγορία του Πρωταθλήματος Ν. Ελλάδος, την 5η θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Μπουρίκας.
Την 4η θέση στην κατηγορία MX65 του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος κατέλαβε o νεαρός Παναγιώτης Τενέντες.
Όλοι οι ανωτέρω αθλητές βραβεύθηκαν χθες από τον πρόεδρο Παναγιώτη Πατσιλίβα και τα μέλη του Αθλητικού Σωματείου ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.
Τέλος να θυμίσουμε πως οι επιτυχίες για την ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ήρθαν και σε συλλογικό επίπεδο, αφού κατετάγη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας Σωματείων στο πρωτάθλημα Scramble.
Των βραβεύσεων, ακολούθησε μια εκκίνηση motocross μια επίδειξη στην ουσία από δώδεκα αναβάτες, την εκκίνηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος…
cross-3

Σίσσυ Τριάντου

Leave a Reply