ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έπεσε η αυλαία της πατροκτονίας και αυτοχειρίας με την κηδεία της μικρής Βαλεντίνας!

0

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και βουβού πόνου, τελέστηκε η κηδεία της Βαλεντίνας Τσάκα, η οποία σε ενάμιση μήνα θα έκλεινε τα 10 της χρόνια, με τον άντρα που την έφερε στη ζωή ωστόσο, να είχε άλλα… σχέδια! Η άτυχη μικρή, δολοφονήθηκε την Παρασκευή το πρωί από τον 59χρονο πατέρα της Χρήστο, ο οποίος αμέσως μετά έβαλε τέλος στη ζωή του! Ο 59χρονος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα μετά το θάνατο της συζύγου του Ανθής, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο πριν μερικά χρόνια. Την άτυχη Βαλεντίνα τη γέννησαν μετά από πολλές προσπάθειες καθώς η μητέρα της, είχε υποβληθεί περισσότερες από 10 φορές στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης και οι δυο τους σύμφωνα με συγγενείς και φίλους λάτρευαν το παιδί τους! Ο πατέρας είχε προειδοποιήσει πως αν του έπαιρναν τη μονάκριβη κόρη του, θα τη σκότωνε και θα αυτοκτονούσε καθώς δεν μπορούσε να αντέξει και αυτήν την απώλεια. Τους τελευταίους μήνες ήταν άνεργος και το ενδεχόμενο αυτό είχε επανέλθει, με πληροφορίες της «Φ», να θέλουν να είχε κινηθεί σχετική νομική διαδικασία.
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Μεσσήνης παρέμεινε κλειστό σε ένδειξη πένθους, ενώ σήμερα το πρωί, στο Σχολείο θα βρίσκονται ψυχολόγοι και ειδικοί, σε συνεργασία που έχει η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, για την αντιμετώπιση όποιων περιστατικών μπορεί να προκύψουν, ειδικά στο τμήμα της άτυχης μικρής!
Το κορίτσι, θάφτηκε στο ίδιο μέρος όπου είχε ταφεί η μητέρα της, στο νεκροταφείο της Καλογερόρραχης, με την εξόδιο ακολουθία να τελεί ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

Leave a Reply