ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαθητικός διαγωνισμός «Ψηφιο-ποιώ» τον τόπο μου για την ψηφιακή προβολή του Δήμου Μεσσήνης

0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ
ΜΑΘΗΤΙΚΟ διαγωνισμό με θέμα την προβολή της πόλης της Μεσσήνης και των χωριών του Δήμου Μεσσήνης για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με την επωνυμία «Ψηφιο-ποιώ» τον τόπο μου διοργανώνει η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος»
Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενασχόληση με την ιστορία και τις φυσικές ομορφιές του Δήμου Μεσσήνης καθώς και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για τη προβολή τους.
algorithmos

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 24 Μαρτίου και η προθεσμία υποβολής έργων λήγει την 24η Απριλίου. Τα ψηφιακά έργα αποστέλλουν οι ενδιαφερόμενοι στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου laskaris0@gmal.com αφού καταχωρήσουν και το ονοματεπώνυμο τους με ένα τηλέφωνο ή μπορούν να παραδώσουν ή να αναπτύξουν το έργο τους στο εργαστήριο της σχολής Αλγόριθμος (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6945 568387).
Οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα παρουσιάσουν σε ψηφιακή μορφή, βιντεοπαρουσίαση, ιστοσελίδα κ.λ.π έναν προορισμό στον Δήμο Μεσσήνης και η πενταμελής κριτική επιτροπή θα κληθεί να επιλέξει τις τρεις καλύτερες ψηφιακές δημιουργίες οι οποίες στη συνέχεια θα βραβευθούν.
● Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.diagonismosdmessinis.blogspot.gr
diagonismos-messhnh-aglorithmos

Leave a Reply