ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με Κροατία και Ισραήλ η εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

0

ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Εθνική ομάδα Τένις με Αμαξίδιο του Γιώργου Κόντου, αποτελούμενη από τους Γιώργο Λαζαρίδη, Σρτέφανο Διαμαντή και Επαμεινώνδα Σταμάτη, πιάνει από αύριο δουλειά στην Πορτογαλία.
Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) που θα πραγματοποιηθούν στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας η ελληνική ομάδα τένις με αμαξίδιο μετέχει στο γκρουπ 3 και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις ομάδες από την Κροατία και το Ισραήλ.
Ξεκινώντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η εθνική μας ομάδα έχει στόχο να κατακτήσει μια εκ των δύο πρώτων θέσεων των προκριματικών που οδηγούν στην τελική φάση της διοργάνωσης!
«Το ταξίδι συνεχίζεται εδώ στην Πορτογαλία με τα Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Εθνική ομάδα. Έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και την ψυχή μου για την ομάδα και την Ελλάδα, όπως κάνω πάντα. Πάμε δυνατά να φθάσει η Ελλάδα ψηλά» έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο διεθνής καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης.
Τα δυο προηγούμενα χρόνια η Εθνική μας ομάδα είχε κατακτήσει την πρωτιά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ πέρυσι στην τελική φάση στο Τόκιο, είχε καταλάβει την 7η θέση. Αξίζει επίσης να θυμίσουμε πως η εθνική μας στην τελική φάση του World Group 2, το 2013, είχε καταταγεί στη δεύτερη θέση.
Την ελληνική αποστολή αποτελούν όπως προαναφέραμε οι αθλητές Στέφανος Διαμαντής, Γιώργος Λαζαρίδης και Επαμεινώνδας Σταμάτης, προπονητής είναι ο Γιώργος Κόντος και γιατρός ο Θέμης Χειμάρας.

146 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply