ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Μαθήματα Τοπικής Ιστορίας»: Νέος κύκλος: αφιερωμένος στην Επανάσταση του 21

0

Ο «Πολιτιστικός Αντίλογος», το «Ματαρόα», η Δημοσιά Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η ομάδα «Πάμε Βόλτα» συνεχίζουν τα «Μαθήματα Τοπικής Ιστορίας» αφιερώνοντας τον νέο κύκλο στην Επανάσταση του 21!
Μετά από μια αλλαγή στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και αφού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι 2 πρώτες, οι υπόλοιπες παρουσιάσεις διαμορφώνονται όπως παρακάτω:
● Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στις 8 μ.μ. στο καφέ «στο Κύμα» ο Νικόλαος Φ. Τόμπρος Διδάκτωρ του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου θα παρουσιάσει το θέμα: «Μεσσήνιοι Φιλικοί».
● Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στις 8μ.μ. στο καφέ «στο Κύμα» ο Δημήτρης Γάλαρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου-Ερευνητής θα αναφερθεί στα: «Νέα δεδομένα για τον συντάκτη της Προκήρυξης της 23ης Μαρτίου».
● Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις 8μ.μ. στο καφέ «στο Κύμα» ο Γιάννης Σόλαρης εκπαιδευτικός και ο Χρήστος Ζερίτης θα μιλήσουν για τους: «Ήρωες του 21. Νικηταράς , Ηλίας Σαλαφατίνος»
● Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, στις 8μ.μ. στο καφέ «στο Κύμα» ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας –Συγγραφέας Παναγής Κουμάντος θα μιλήσει για τον «Ιωσήφ Βαλέστ».

Leave a Reply