ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δρώμενο από την Αναπαράσταση της Επανάστασης του 1821 και τον Όρκο των Αγωνιστών

0

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ”ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ”ΜΕΛΗ ΤΕΣΣΕΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΣΤΗΝ Σχολική Εκδήλωση της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ”Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ”, συμμετείχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεδουσαίων την Τετάρτη το πρωί (22 Μαρτίου), όπου με πρωτοβουλία του, μαζί και με αντιπροσώπους από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αγίας Τριάδας ”Αργώ” και ”Ελληνομνήμονες” και τον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας, συμμετείχαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που διοργάνωσαν τα σχολεία του Ξενώνα ”ΕΛΠΙΔΑ” και της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ”Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” στην Αθήνα.
dromena-epanastashs-eyklhs-4
Τα μέλη των τεσσάρων καλαματιανών συλλόγων παρουσίασαν στα παιδιά ένα μικρό δρώμενο, από την Αναπαράσταση της Επανάστασης του 1821 και τον Όρκο των Αγωνιστών, παρουσίας του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη και των γονέων.
dromena-epanastashs-eyklhs-3

Η κα Βαρδινογιάννη προσέφερε εκ μέρους του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ”ΕΛΠΙΔΑ”, τιμητική πλακέτα σε όλους τους Συλλόγους, που συμμετείχαν. Από τη μεριά σειρά του, ο Σύλλογος Νεδουσαίων προσέφερε στην κα Βαρδινογιάννη, ένα καλαματιανό μεταξωτό μαντίλι, το οποίο με χαρά αμέσως το φόρεσε, καθώς και ένα καλάθι με τα ”καλούδια” του τόπου μας.dromena-epanastashs-eyklhs-2
Τέλος μια δασκάλα συνόδεψε τους συμμετέχοντες στους διαδρόμους των θαλάμων, ώστε να χαιρετίσουν τα παιδιά, που δεν μπόρεσαν, να παρευρεθούν στο προαύλιο.

”Η δύναμη ψυχής των μικρών παιδιών, καθώς και τα χαρούμενα προσωπάκια τους ήταν αυτά, που μας έδωσαν την ώθηση, να συνεχίσουμε τέτοιες εθελοντικές δράσεις στο μέλλον”, ανέφερε σχετικά η αντιπρόεδρος του ΣΠΟΚ «Ευκλής» και υπ. Δημοσίων Σχέσεων, Ελένη Οικονομοπούλου.

604 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply