ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”: ολοκληρώνονται οι παραστάσεις

0

ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 25-26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 1-2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

“…ΜΙΑ δροσερή παράσταση σαν αναψυκτικό, αληθινά αστεία και ευφρόσυνη, ότι πρέπει για την εποχή που ζούμε.” Το έργο “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” του Αλέκου Σακελλάριου σε διασκευή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Πασσά μπαίνει στην τελική ευθεία. Οι παραστάσεις του Τ.Ε.Θ. ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου και το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου.
Οι τελευταίες τέσσερις παραστάσεις θα γίνουν στο Φουρναράκειο στα Φιλιατρά. Για τεχνικούς λόγους, το έργο φέτος δεν θα ταξιδεύει στην Κυπαρισσία και στους Γαργαλιάνους, όσοι λοιπόν επιθυμούν να δουν την παράσταση του ΤΕΘ θα πρέπει να μεταβούν στα Φιλιατρά, για να απολαύσουν μια παράσταση γεμάτη γέλιο, στην οποία “όλα σχεδόν τα πρόσωπα είναι εν δυνάμει άπιστα, ανάλογα με τον σκοπό που θέλουν να εξυπηρετήσουν και τις ανάγκες που έχουν να ικανοποιήσουν. Και όταν ξεπερνούν τα όριά τους, τότε όλα μπορούν να συμβούν στο «σπίτι της απιστίας»” (Κ. Πασσάς).
trifyliako-theatro-lefterakis-2

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ηθοποιοί: Τάκης Δημητρόπουλος (Θανάσης), Τάσος Γιαννικόπουλος (Τόλης), Γιούλα Ζαχαροπούλου (Ελένη), Νατάσσα Παπαδάκη (Φωφώ), Γιώργος Καραμπότσος (Θόδωρος), Κωνσταντίνος Φιλντίσης (Μπάμπης), Νάνσυ Μαγγανά (Ντόλυ).
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πασσάς
Διασκευή: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Πετροπούλου
Σκηνικά Ιζαμπέλα Μπάχμαν
Φωτισμός Δημήτρης Αντωναρόπουλος
Ήχος: Γιάννης Σταθόπουλος
Φωτογράφος: Ανδρέας Γκόνης

Leave a Reply