ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συμμορία πιτσιρικάδων είχε… κατακλέψει την Καλαμάτα!

0

Αδυναμία… σε οχήματα, διάφορα καταστήματα, ακόμη και παιδικούς σταθμούς, φαίνεται πως είχε η συμμορία που είχαν συστήσει δύο ανήλικοι με έναν 18χρονο και έναν νεαρό 24 ετών στην Καλαμάτα!
Τα παιδιά και αυτό είναι που εξακολουθεί να προβληματίζει, καθώς στην πραγματικότητα, πρόκειται για… παιδιά, συνελήφθησαν, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα την παραμονή της Εθνικής Επετείου, αφού σε δύο μόλις ημέρες, είχαν πραγματοποιήσει δύο διαρρήξεις και κλοπές σε ένα γραφείο και ένα βρεφονηπιακό σταθμό και δυο απόπειρες κλοπής σε περίπτερο και ένα όχημα, το οποίο βρέθηκε και δόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Οι νεαροί, «χτυπούσαν» με διαφορετική… σύνθεση κάθε φορά και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα! Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, κράνος δικυκλιστή και είδος ρουχισμού και ένας κινητήρας μοτοσικλέτας.
Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Leave a Reply