ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

48χρονος με ναρκωτικά και αρχαία συνελήφθη στη Μεσσηνία

0

Ενα ακομη καιριο -διπλό αυτη τη φορα- πλήγμα στην εμπορία ναρκωτικών κατέφερε η Αστυνομία, συλλαμβάνοντας στη Κορώνη, εναν 48 χρονο, ο οποίος κατείχε σχεδόν ενα κιλό χασις, σπόρους κάνναβης, μια ζυγαριά ακρίβειας και ενα κινητο τηλεφωνο.

image

Ο 48χρονος ομως, δεν αρκέστηκε στην εμπορία ναρκωτικών, αλλα φέρεται να ειναι μπλεγμένος σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, τμήμα πήλινου αμφορέα – «λαιμός», τρεις λαβές από αγγεία ρωμαϊκών χρόνων,
τέσσερα όστρακα βυζαντινών χρόνων και ένα πώμα αγγείων, νεότερων χρόνων.
Σε βάρος του 48χρονου που συνελήφθη στο σπιτι του στην Κορώνη, ύστερα απο ερευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, σχηματίστηκε δικογραφία για ναρκωτικά και περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα αντικείμενα, αφού επιδείχθηκαν σε αρχαιολόγο, κρίθηκαν ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας «για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία.

323 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply