ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναπτυξιακή Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου

0

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Η ΤΡΙΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ημερίδα Στίβου για Παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου, άλλη μια αθλητική γιορτή, διοργανώνει το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Πρόκειται για την τρίτη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου που διοργανώνει την τρέχουσα προπονητική περίοδο ο Μεσσηνιακός όπου όλοι οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και των τάξεων του Γυμνασίου έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα που συνδυάζει την άθληση και την αναψυχή! Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο παιδί μέλος ενός Συλλόγου για να συμμετέχει, αφού στη φιλοσοφία των «πρασίνων» είναι πως ο αθλητισμός και η φυσική άσκηση είναι δικαίωμα όλων των παιδιών. Γι αυτό και το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους μαθητές να λάβουν μέρος σε μια εξαιρετική, όπως προβλέπεται, διοργάνωση.
● Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου θα πρέπει να επιλέξουν ΕΝΑ από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 30 μέτρων ή δρόμο 30 μέτρων με εμπόδια.
● Οι μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού ΕΝΑ εκ των: δρόμο 40 μέτρων ή δρόμο 40 μέτρων με εμπόδια.
● Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού ΕΝΑ εκ των: δρόμο 50 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος ή ρίψη μπαλάκι.
● Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού ΕΝΑ εκ των : δρόμο 60 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος ή ρίψη μπαλάκι ή ρίψη σφαίρας ή ρίψη σφύρας.
● Οι μαθητές του Γυμνασίου ΕΝΑ εκ των: δρόμο 80 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος.

Συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα θα συμμετέχουν αγωνιστικά και γονείς ή συνοδοί των παιδιών στην εκδήλωση, λαμβάνοντας μέρος στο δρόμο των 1000 μέτρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και μετάλλιο συμμετοχής.
Οι μαθητές που δεν ανήκουν στην δύναμη του Μεσσηνιακού μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου.
Θα πρέπει επίσης να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στην γραμματεία των αγώνων λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

272 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply