ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε σημαντικό προορισμό σχολικών εκδρομών εξελίσσεται η Καλαμάτα!

0

Μεγάλος αριθμός μαθητών αναμένεται στην Καλαμάτα και την περιοχή της, καθώς έχει πλέον καταστεί προορισμός σχολικών εκδρομών από σχολεία της Αττικής και άλλων μεγάλων αστικών κέντρων.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, ο Δήμος Καλαμάτας κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, προέβη σε στοχευμένη προβολή της πόλης και της περιοχής της, όσον αφορά στον τομέα των σχολικών εκδρομών. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας στην προσέλκυση μαθητών οφείλεται στη δημιουργία θεματικών video από μαθητές σχολείων της Καλαμάτας, με πρωτοβουλία του Δήμου, ο οποίος βράβευσε τα καλύτερα. Σχολεία της Αττικής και άλλων περιοχών έγιναν αποδέκτες αυτών των video, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας τα ανέβασε στο youtube και στο facebook. Επίσης, το επιτυχές αποτέλεσμα οφείλεται και στους ξενοδόχους της περιοχής, που προσέφεραν ανταγωνιστικά πακέτα διαμονής.
Όπως προκύπτει από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία, η Καλαμάτα φέτος την άνοιξη θα πλημμυρίσει από μαθητές. Το πλήθος των επισκεπτών θα είναι τουλάχιστον ίδιο με πέρυσι, διότι οι κρατήσεις είναι στο ίδιο επίπεδο και αναμένεται αύξησή τους.
Ο Δήμος θα παράσχει πληροφοριακό υλικό σε όλους τους μαθητές, το οποίο άμεσα θα διανεμηθεί στα ξενοδοχεία, για την ευχερή περιήγηση τους στην Καλαμάτα και τα αξιοθέατά της.

 

Leave a Reply