ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ένωση Μεσσηνίας στο 1ο εκλεγμένο Δ.Σ. του ΣΑΣΟΕΕ

0

Με μοναδικό υποψήφιο για τη θέση του πρόεδρου τον πρώην υπουργό Γεωργίας Αλέκο Κοντό, ξεκίνησαν χθες το πρωί οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της πρώτης διοίκησης του ΣΑΣΟΕΕ, της οργάνωσης δηλαδή, που δημιουργήθηκε μετά τη διάσπαση της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Ο κ. Κοντός, ξεκινώντας τις διαδικασίες της γενικής συνέλευσης αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα.

img_2021

«Η προσπάθεια που κάναμε ήταν να ενώσουμε όλη την Ελλάδα και σήμερα βρίσκονται εδώ εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Πλησιάζουμε τις 90 οργανώσεις και ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα καλύψουμε το σύνολο σχεδόν των Συνεταιριστικών οργανώσεων της χώρας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Κοντός, ενώ σημαντικές ήταν και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων αρκετών Ενώσεων, μεταξύ των οποίων και της Πελοποννήσου.
Στην συνέχεια, αφού διαβάστηκε ο ονομαστικός κατάλογος των εγγεγραμμένων και διαπιστώθηκε απαρτία, η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε.

 

ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε

Με 143 ψήφους, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος, το οποίο απαρτίζεται πλέον από 21 μέλη, αναδείχθηκε ο πρώην υπουργός Γεωργίας, Αλέκος Κοντός.
Με σειρά ψήφων, εξελέγησαν επίσης τα παρακάτω 20 μέλη του ΣΑΣΟΕΕ. Με 78 ψήφους ο Χ. Γιαννακάκης, με 73 ο Χρ. Τσιχήτας, με 72 ο Ν. Στεργίου, στην 5η θέση με 70 ο Κων. Λεπίδας και ο Νικ. Πρίντζος, με 68 ο Ευθ. Φωτεινός, με 67 ο Αθ. Παπαθανασόπουλος και ο Αχ. Λιούτας, με 66 ψήφους ο Δ. Φώλιος, με 65 ο Χ. Μπαρλιάς, με 64 ο Δ. Ντούρος, με 61 ο Αθ. Τσιοτίνας, με 59 ο Νικήστρατος Χαροκόπος, με 59 ο Ανδρ. Στρατάκης, με 56 ψήφους ο Γ. Δασκαλάκης, με 52 ο Ν. Κουτλιάμπας,  με 50 ο Β. Παρόλας, με 49 ψήφους στη 18 θέση ο αντιπρόσωπος της Ένωσης Μεσσηνίας Γιώργος Κατσούλης, με 48 ο Ν. Γκίζας και με 47 ψήφους στην τελευταία εκλόγιμη θέση, την 20η ο Δ. Κακολύρης.

 

 

462 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply