ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μιχάλης Μπακογιάννης: “Η κοινωνία μας έχει προβλήματα και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε!»

0

Για την συμμετοχή του Γ.Σ. Μεσσήνης στη δράση #PeacefulJersey# του Asteri ORG μίλησε νωρίτερα στη «Φ» ο προπονητής και παίκτης του τοπικού συλλόγου Μιχάλης Μπακογιάννης, ο οποίος έσπευσε να επισημάνει την ανάγκη και διάθεση του Συλλόγου να συμμετέχει ενεργά σε ευαίσθητες κοινωνικές δράσεις, προσφέροντας όποια βοήθεια μπορεί σε δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και την βελτίωση της κοινωνίας μας.
«Στον ΓΣ Μεσσήνης πιστεύουμε ότι ο Σύλλογός μας θα πρέπει να συμμετέχει και να βοηθάει με την παρουσία του με όποιον τρόπο μπορεί σε κοινωνικές δράσεις, όπως αυτή με τη συγκεκριμένη καμπάνια του Asteri ORG! Ο σκοπός για τον οποίο συλλέγονται οι φανέλες από συλλόγους όλης της Ελλάδας, σε συνδυασμό με την ευαισθησία του Συλλόγου μας και των ανθρώπων της διοίκησης της ομάδας σε θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, μας ώθησε να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτήν την κίνηση. Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει αγκαλιαστεί από εξέχοντες προσωπικότητες του αθλητισμού καθώς και από κορυφαίες ομάδες του Ελλαδικού χώρου! Αυτό μας κάνει περήφανους πρεσβευτές της Μεσσηνίας!
Η κοινωνία μας έχει προβλήματα και όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουμε, ώστε να λύνονται, κι αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε με τη συμμετοχή μας στην καμπάνια! Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε το Asteri ORG γι’ αυτή την πρωτοβουλία του, δηλώνοντας πρόθυμοι ως Σύλλογος να βοηθάμε σε τέτοιες ενέργειες, που σκοπό έχουν να κάνουν την κοινωνία μας ακόμα καλύτερη!»

259 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply