ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για την Ενιαία Ενίσχυση στην Ένωση Μεσσηνίας με μειωμένο τιμολόγιο, προσφορές και διευκολύνσεις!

0

Ξεκίνησε επιτέλους, η υποβολή αιτήσεων για την Ενιαία Ενίσχυση του 2017, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου. Η συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης, είναι καθοριστικής σημασίας για την έγκαιρη και πλήρη πληρωμή της ενίσχυσης στους αγρότες. «Η «Ένωση Μεσσηνίας», είναι προετοιμασμένη εδώ και καιρό και θα εξυπηρετήσει τους Μεσσήνιους παραγωγούς σε 29 σημεία και φέτος με τη συνεργασία και αρωγή του Γαία Επιχειρείν», δήλωσε μιλώντας στη «Φ» ο υπεύθυνος Επιδοτήσεων της «Ένωσης Μεσσηνίας» Γιάννης Πάζιος, ο οποίος επεσήμανε πως,  «έχουμε καταφέρει, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία των στελεχών μας, τα πληροφοριακά συστήματα και την προετοιμασία τριών μηνών, να είμαστε πανέτοιμοι να δεχθούμε τους Μεσσήνιους παραγωγούς, από σήμερα κιόλας».

ΓΙΑΤΙ  ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο κ. Πάζιος, αναφέρθηκε στις επιπλέον παροχές που κάνει η «Ένωση» και στις εκπτώσεις, μιλώντας παράλληλα και για το τέλος που προσπαθεί να βάλει ο Οργανισμός στην ταλαιπωρία των αγροτών. «Οι παραγωγοί φέτος, μπορούν να εξυπηρετούνται και με ραντεβού, το οποίο μπορούν να κλείσουν τηλεφωνικά, καλώντας στα κεντρικά καταστήματα της Ένωσης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα και ταχύτητα», ανέφερε χαρακτηριστικά και μίλησε για τη σημασία της σωστής υποβολής. «Εμείς προσπαθούμε πιο αξιόπιστα και έγκυρα, να εγγυηθούμε ότι ο παραγωγός θα πληρωθεί. Επίσης, μόνο στην «Ένωση Μεσσηνίας» μπορούν οι παραγωγοί να πληρώσουν το κόστος της αίτησης, όταν λάβουν την επιδότηση, ενώ υπάρχουν και εκπτώσεις. Ο τιμοκατάλογος της αίτησης έχει μειωθεί περίπου 20%, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και 30 με 40%»,ανέφερε καταληκτικά ο Γιάννης Πάζιος.
Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων των Κέντρων Εξυπηρέτησης Αγροτών της Ένωσης Μεσσηνίας.
– Καλαμάτα: 2721022702 – 81095 – Ιατροπούλου 10
– Μεσσήνη: 2722022270 – Αθ. Διάκου 7
– Πύλος: 2723028253 – Μακρυγιάννη και Τσικλητήρα
– Γαργαλιάνοι: 2763029158 – θέση Αγ. Γεώργιος
– Κυπαρισσία: 2761022231 – Αλ. Καλαντζάκου και 25ης Μαρτίου
– Μελιγαλάς: 2724022152 – Λαντζούνη 4
– Φιλιατρά: 2761032240 – Αποθ. και Αν/σεως.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ενημέρωσε ότι εξελίσσεται ομαλά και ολοκληρώνεται σήμερα η υπογραφή των νέων συμβάσεων συνεργασίας μεταξύ Φορέα Συντονισμού & Τεχνικής Υποστήριξης και πιστοποιημένων Κέντρων Υποδοχής Αιτήσεων (ΚΥΔ).
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα ΚΥΔ που υπογράφουν τις απαιτούμενες συμβάσεις τους με ΟΠΕΚΕΠΕ και Φορέα Συντονισμού & Τεχνικής Υποστήριξης έχουν την δυνατότητα να οριστικοποιούν αιτήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, οριστικές αιτήσεις έχουν ξεκινήσει να εισέρχονται στο σύστημα προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι κανείς παραγωγός δεν θα χάσει την επιδότηση του και ότι όλη η διαδικασία θα βρίσκεται εντός των κανονιστικών καταληκτικών ημερομηνιών. Το έργο αναμένεται να εξελιχθεί με μεγαλύτερη ένταση από σήμερα, οπότε και τα πιστοποιημένα ΚΥΔ σε όλη την χώρα θα υποδέχονται παραγωγούς για να υποβάλλουν με ασφάλεια οριστικές αιτήσεις που θα διασφαλίζουν την καταβολή των επιδοτήσεων. Αυτά τα ΚΥΔ, σε συνεργασία με τον Φορέα Συντονισμού & Τεχνικής Υποστήριξης υπό τον έλεγχο του ΟΠΕΚΕΠΕ, εγγυώνται για μια ακόμη χρονιά τη συλλογή των αιτήσεων των δικαιούχων κοινοτικών επιδοτήσεων.

1,007 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply