ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρεσβευτής της καμπάνιας #PeacefulJersey# ο Γ.Σ. Μεσσήνης

0

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ #ASTERINGO

ΜΙΑ από τις πρώτες ελληνικές φανέλες που συμμετέχει στην καμπάνια του Asteri ORG προέρχεται από τη Μεσσηνία!!!
Το Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σωματείο Asteri ORG θέλει να βοηθήσει στην πρόληψη και καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού, της βίας και να συμβάλει στην προώθηση της ένταξης του αθλητισμού σε αναμορφωτήρια, φυλακές ανηλίκων, στρατόπεδα μεταναστών για μια κατάλληλη και αποτελεσματική ενσωμάτωση των νέων από αυτές τις περιοχές στην κοινωνία.
Για το σκοπό συλλέγει φανέλες αθλητικών ομάδων, όλων των αθλημάτων, με υπογραφές από παίκτες, προπονητές κ.λπ. τις οποίες θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της πρώτης ελληνικής ομάδας φανελών στη Θεσσαλονίκη.
Στόχος του project είναι να χτιστούν αθλητικές αρένες με τον ανάλογο εξοπλισμό σε φυλακές ανηλίκων, αναμορφωτήρια, καθώς και στρατόπεδα μεταναστών και να διδαχθούν αυτά τα παιδιά τρόπους για καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή.gs-messhnhs-fanela
Κάθε συμμετέχουσα ομάδα λαμβάνει ένα διακριτικό STAR. Ένα τέτοιο αστέρι έλαβε και η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης η οποία προσέφερε για τον σκοπό αυτό μια δική της φανέλα, με το Νο7, με υπογραφές όλων των αθλητών του συλλόγου κι έτσι συμβάλει ενεργά στη δράση #PeacefulJersey# του Asteri ORG!

Τι είναι το A.S.T.E.R.I.
Το Σωματείο «A.S.T.E.R.I.» είναι Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σωματείο που ξεκίνησε από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών, και καταχωρήθηκε με τον Α. Απόφασης Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης 32873/2010. Στόχος του Σωματείου, η προσέγγιση, η έρευνα, η ενημέρωση και η παρουσίαση τρόπων για την αντιμετώπιση, επίλυση ή ελαχιστοποίηση των σύγχρονων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία.
Θεωρώντας την ανεξαρτησία του πολύτιμη για την ευόδωση των στόχων του, πορεύεται δυναμικά μέσα από την ενεργή συμμετοχή και τις εισφορές πολιτών, επιχειρήσεων κι άλλων φορέων. Στη σημερινή πραγματικότητα με τις καμπάνιες του το ΑΣΤΕΡΙ συμβάλει δυναμικά προωθώντας, προβάλλοντας και προτείνοντας για μια κοινωνία πιο ασφαλή και πιο ανθρώπινη: την ευαισθητοποίηση, την αναγκαιότητα, την εκπαίδευση, την παρέμβαση, την ενθάρρυνση, τη δράση…

Δείτε εδώ όσα δήλωσε ο προπονητής του ΓΣ Μεσσήνης για την συμμετοχή του συλλόγου στην ανωτέρω δράση…

900 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply