ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέσα στα play off και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ο Γ.Σ. Μεσσήνης

0

● ΣΤΙΣ «4» ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
● ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!!»

ΔΥΝΑΤΑ στην υπόθεση Play off παίζει και το όνομα του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης, που φέτος παρουσιάζει ένα αρκετά σταθερό και ισχυρό σύνολο, το οποίο διεκδικεί μέχρι το τέλος την κατάληξη της τρίτης θέσης στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
Για την υπερπροσπάθεια όλων των αθλητών της ομάδας του αλλά και τις πιθανότητες που έχει ο ΓΣΜ να βρεθεί μεταξύ των ομάδων που θα παίξουν στα play off για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος μίλησε στη «Φ» ο παίκτες και προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Μεσσήνης, Μιχάλης Μπακογιάννης.mpakogiannhs-mixalhs
● Για την προσπάθεια μέχρι τώρα:
«Η ομάδα μας βρίσκεται τρεις αγώνες μακριά από τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος… έχοντας μια πορεία που κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού μας βρίσκει μέσα στα play off διεκδίκησης του πρωταθλήματος και στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με την πιθανότητα κατάληψης της 3ης θέσης να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανή!
Παρόλο λοιπόν τις ατυχίες που είχαμε μιας και χάσαμε σημαντικές μονάδες όπως ο Πολυζωγόπουλος που ήταν και ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς μιας και έκοψε τον πρόσθιο χιαστό και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ο Νίκος ο Αλεξανδρόπουλος που δεν κατάφερε κι αυτός να μας ενισχύσει απ την αρχή, όπως επίσης ο Χάρης Μάραντος, η ομάδα μας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους κάνοντας υπερπροσπάθεια για να καλυφθούν αυτά τα κενά!!!»

● Η είσοδος από φέτος αρκετών νέων παιδιών στο rotation των αγώνων
«Επίσης, καθιερώθηκαν στην ομάδα παιδιά από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, όπως οι Χαραλαμπόπουλος, Τόσκα και Τσολάκης που πήραν σημαντικό χρόνο στο rotation των αγώνων! Μιλάμε για παιδιά ηλικίας 15, 16, και 14 ετών αντίστοιχα, κι αυτό είναι το μεγάλο μας κέρδος!!!gs-messhnhs-pagkos
Τα παιδιά μας είχαν συμμετοχή σε μια ομάδα που στόχο είχε να κερδίζει και έκανε πορεία πρωταθλητισμού…Αυτό είναι το δύσκολο!!!
Το εύκολο… είναι να βάζεις μικρά σε ηλικία, άτακτα και χωρίς πλάνο, να χάνουν και μετά να λες “τι να κάνουμε τα παιδιά είναι μικρά και άπειρα”!!!
Εμείς, λοιπόν, έχουμε επιλέξει το δύσκολο τρόπο ξέροντας ότι στον Ελληνικό αθλητισμό η λέξη υπομονή δεν υπάρχει!!!»
Το πλάνο το δικό μας όμως είναι συγκεκριμένο κ αυτό θα ακολουθήσουμε!!!
Θα ακολουθήσουν και άλλοι αθλητές απ τον επόμενο χρόνο π θα μπουν πιο ενεργά στην λειτουργία της αντρικής ομάδας….»

● Οι εντυπώσεις από το πρωτάθλημα έως και οι δικές του προβλέψεις
«Φέτος το πρωτάθλημα ήταν πολύ συναρπαστικό αναφορικά με τις ομάδες που θα παραμείνουν στην Α΄ Κατηγορία και το γεγονός αυτό δεν αφήνει καμία ομάδα αδιάφορη μέχρι την τελευταία, ίσως, αγωνιστική…!
Ακόμα και η Πύλος, που φαινόταν καταδικασμένη στην αρχή, μοιάζει να μην έχει χάσει τις ελπίδες της και να δείχνει πείσμα για την παραμονή και είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια της!
Οποιαδήποτε πρόβλεψη θα ήταν παρακινδυνευμένη, λοιπόν, για το ποιες ομάδες θα πέσουν…θα παρακολουθούμε όλοι με ενδιαφέρον!!!»

● Ο στόχος της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.
«Στόχος μας είναι το απόλυτο στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ευκλή, μια καλή ομάδα, με έμπειρους παίχτες ή οποία έχει και ισχυρό κίνητρο!!!
Εμείς τώρα θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη διεκδίκηση του τίτλου, ξέροντας ότι η θέση μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και οι πιθανότητες μικρές λόγω των αποτελεσμάτων με τους δύο πρωτοπόρους «Καλαμάτα 80» και Σπαρτιατικό, αφού έχουμε χάσει στις μεταξύ μας αναμετρήσεις!!!
Είμαστε αουτσάιντερ, προφανώς, αλλά ποτέ κάνεις δεν ξέρει!!!
Εμείς θα παίξουμε χωρίς πίεση για το αποτέλεσμα!» είπε και κλείνοντας μοίρασε ευχές εν όψει των ημερών του Απριλίου: «Εύχομαι καλή συνέχεια κ καλό Πάσχα σε όλους!»

Σ.Τριάντου

205 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply