ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με 15 αθλητές ο Μ.Γ.Σ. στο Διασυλλογικό Περιφερειακό Παμπαίδων/ Παγκορασίδων Β’ και

0

ΣΗΜΕΡΑ (16:00) ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ Η ΤΡΙΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ Γ.Σ.

ΜΕ έντονη αθλητική δραστηριότητα ξεκινά ο μήνας του Απριλίου για το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου καθώς αθλητές και αθλήτριές του θα λάβουν μέρος σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις που θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Σήμερα, στις 10 το πρωί, δεκαπέντε αθλητές και αθλήτριες της προ-αγωνιστικής ομάδας θα λάβουν μέρος στο Διασυλλογικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων/ Παγκορασίδων Β’ συμμετέχοντας σε αγώνισμα πολύαθλων.
Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα επιλέξει δύο προκαθορισμένα αγωνίσματα από δρόμους, άλματα και ρίψεις.
Πρόκειται για τους ακόλουθους αθλητές και αθλήτριες του Μεσσηνιακού (γεννηθείς το 2005 και 2005): Τασιοπούλου Ηλιάνα, Πλατανίτη Χριστιάνα, Καγιά Θεοδώρα, Φερράι Μαριλένα, Κόντου Αθηνά, Χάφ Ζωή, Νικολοπούλου Μαρίνα, Σταθοπούλου Σταυριάννα, Λυμπεροπούλου Μαρία, Κότσαρη Βασιλική, Μπαχαρακάκης Ηλίας, Γιαννόπουλος Αναστάσιος, Δημητρόπουλος Γιώργος, Τριαντόπουλος Βλαδήμηρος και Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος.

05/11/2016 Μεσσηνιακος ΓΣ

05/11/2016 Μεσσηνιακος ΓΣ

Σήμερα (16:00) στο Δημ. στάδιο
η τρίτη αθλητική γιορτή της χρονιάς

Στις 4 μ.μ. σήμερα το απόγευμα το Τμήμα Στίβου διοργανώνει την μεγάλη αθλητική γιορτή που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου. Στην αθλητική δράση πρώτο μέλημα είναι οι συμμετοχή ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται αρμονικά με την χαρά και την αναψυχή.
Οι μικροί , ηλικιακά, αθλητές έχουν ανάγκη την παρότρυνση και την ενθάρρυνση όλων, γι αυτό και η παρουσία συγγενικού και κοινωνικού περίγυρου αυτών στις κερκίδες του σταδίου είναι επιθυμητή.
Θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
● Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα: δρόμο 30 μέτρων ή δρόμο 30 μέτρων με εμπόδια.
● Οι μαθητές της Α’ και Β’ Δημοτικού ένα εκ των: δρόμο 40 μέτρων ή δρόμο 40 μέτρων με εμπόδια.
● Οι μαθητές της Γ’ και Δ’ Δημοτικού ένα εκ των: δρόμο 50 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος ή ρίψη μπαλάκι.
● Οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού ένα εκ των : δρόμο 60 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος ή ρίψη μπαλάκι ή ρίψη σφαίρας ή ρίψη σφύρας.
● Οι μαθητές του Γυμνασίου ένα εκ των: δρόμο 80 μέτρων ή δρόμο 600 μέτρων ή άλμα σε μήκος.
Θυμίζουμε επίσης πως οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στην γραμματεία των αγώνων, λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

131 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Leave a Reply