ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σκακιστική Σκέψη και Ανάπτυξη του Χαρακτήρα» διάλεξη του δάσκαλου σκακιού, συγγραφέα και διεθνή μαίτρ Ηλία Κουρκουνάκη

0

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΜΙΑ πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζεται από το Σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας με συνδιοργανωτή τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά για την Κυριακή 9 Απριλίου, στις 19:00, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
Πρόκειται για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Σκακιστική Σκέψη και Ανάπτυξη του Χαρακτήρα» του Διεθνή Μαίτρ, επαγγελματία δάσκαλου σκακιού / προπονητή, συγγραφέα σκακιστικών βιβλίων και παιδοψυχολόγου Ηλία Κουρκουνάκη. Ένα θέμα που αφορά γονείς, παιδιά, εφήβους και εκπαιδευτικούς.
Μετά την διάλεξη θ’ ακολουθήσει διάλογος με τον ομιλητή.
Επίσης πριν την διάλεξη στις 17:30 ο Διεθνής Μαίτρ Ηλίας Κουρκουνάκης και ο Ομοσπονδιακός Μαίτρ Θοδωρής Τσεκούρας θα δώσουν αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ για όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν τα ΙΕΚ Ορίζων και οι Γραφικές Τέχνες Γεώργιος Δικαίος Α.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.
Εκ μέρους των διοργανωτών θα παρατεθεί μπουφές προς τιμήν όλων των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.
Την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αποτελούν οι Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα, Γιούλα Δικαίου, Μιχάλης Τσιάλας, Γιάννης Δικαίος, Αναστασία Αρμπατζή, Γιώργος Κωστέας και Πάνος Μπούρας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Είναι καλεσμένοι όλοι όσοι αγαπούν το μέλλον του τόπου μας, τα παιδιά μας και είναι έτοιμοι να στηρίξουν κάθε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.
● Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα www.nokchess.gr και στο facebook Σκακιστική Ακαδημίας Ν.Ο. Καλαμάτας. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην έφορο κα. Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα στο 6945 499716.

Leave a Reply