ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

62 συλλήψεις σε μια ημέρα στην Πελοπόννησο

0

62 άτομα σε μια ημέρα, συνέλαβαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην καθιερωμένη, ταυτόχρονη, ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποίησαν αστυνομικοί των πέντε νομών. Οι επιχειρήσεις «σκούπα», στοχεύουν στην πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση τους αισθήματος της ασφάλειας, που τόσο έχουν ανάγκη στον καιρό της κρίσης οι πολίτες.
Στο πλαίσιο των εκτεταμένων, παράλληλων ερευνών, κατασχέθηκαν κροτίδες, κάτι που συνηθίζεται κάθε χρόνο ενόψει του Πάσχα, μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς και ναρκωτικών χαπιών, όπως και χρήματα, ενώ εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, με τη μια να αφορά σε απόπειρα που έγινε σε σπίτι σε χωριό της Καλαμάτας και κατηγορούνται τέσσερα άτομα. Συνολικά, έγινε έλεγχος σε 798 άτομα και από τους 120 που προσήχθησαν συνελήφθησαν οι 62 και συγκεκριμένα, 19 στην Κορινθία, από 13 σε Μεσσηνία και Αργολίδα, 9 στην Αρκαδία και 8 στη Λακωνία, ενώ την ίδια ημέρα, ανεξάρτητα από την ευρεία επιχείρηση εξιχνιάστηκε μια περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης σε χωριό της Τριφυλίας, από το Αστυνομικό Τμήμα της Κυπαρισσίας, για την οποία κατηγορείται ένας 39χρονος.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έλεγχοι, στο πλαίσιο της «σκούπας»,  πραγματοποιήθηκαν σε 574 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 283 παραβάσεις.

Leave a Reply