ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1ος ο Βεργετόπουλος, 2ος ο Παπαγεωργίου στον χωμάτινο αγώνα ”MTB XCO Race”!

0

ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ …ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Σ.Π.Ο.Κ. ”ΕΥΚΛΗΣ”ΠΟΥ ΜΕ 8ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΜΕΤΑ τους Κανελλόπουλο, Ποντίκη και Μυστριώτη σειρά… στις επιτυχίες πήραν οι Βεργετόπουλος και Παπαγεωργίου που με τη φανέλα του Ευκλή Καλαμάτας έτρεξαν την πρώτη Κυριακή του Απριλίου στον Διασυλλογικό αγώνα Ορεινής ποδηλασίας ”MTB XCO Race” στην Μυκηναϊκή Ακρόπολη Κανακίων στα Κανάκια Σαλαμίνας που διοργάνωσε ο Α.Σ. Πρωτέας.
Την περασμένη Κυριακή οι δυο ποδηλάτες Παναγιώτης Βεργετόπουλος και Αθανάσιος Παπαγεωργίου έτρεξαν στον Διασυλλογικό αγώνα Ορεινής ποδηλασίας ”MTB XCO Race”, τερματίζοντας στις κατηγορίες τους 1ος και 2ος αντίστοιχα.
Αξίζει δε να σημειωθεί πως για 4η χρονιά ο βετεράνος ποδηλάτης και από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του τμήματος, Παναγιώτης Βεργετόπουλος, είναι ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος του καλαματιανού Συλλόγου ”Ευκλής”.
papageorgioy-eyklhs-2
Με 8μελή αποστολή στο
Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου

Επόμενος αγωνιστικός «σταθμός» των ποδηλατών του Ευκλή Καλαμάτας είναι η αχαϊκή πρωτεύουσα! Το διήμερο 8 και 9 Απριλίου στην Πάτρα 8μελή αποστολή ποδηλατών θα λάβει μέρος στο Τοπικό Πρωτάθλημα Δρόμου και συγκεκριμένα στα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης (22 χλμ.) και αντοχής (90 χλμ.).
Τους αγώνες διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και οι Τ.Ε.Π.Δ.Ε. και Π.Ο. Πατρών.
Θα τρέξουν οι Παναγιώτης Βεργετόπουλος, Σταύρος Κανελλόπουλος, Βασίλειος Μυστριώτης, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, Χρήστος Ποντίκης, Αλέξανδρος Ρούσης, Παντελεήμων Σταμάτης και Γεώργιος Χριστοδουλάκης-Λαγωνικάκος.

370 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply