ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πασχαλινό Τουρνουά 7Χ7 για παιδιά ηλικίας 6 – 15 ετών την Κυριακή των Βαΐων στο Δημ. Στ. Μεσσήνης

0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙ και προσφορά. Διασκέδαση, αθλητισμός και φιλανθρωπία. Αυτά είναι τα μηνύματα που επιδιώκει για μια ακόμη φορά να εμφυσήσει στα νέα παιδιά μέσα από τις δράσεις της η Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης, που σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης συνδιοργανώνουν το «4ο τουρνουά ποδοσφαίρου Μεσσήνης «Γκολ Ζωής», ένα Πασχαλινό Τουρνουά 7Χ7 για παιδία από 6 έως 15 ετών που θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 10 το πρωί.
Η ανακοίνωση – πρόσκληση: “Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πάμισος μαζί με το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσσήνης, διοργανώνει Πασχαλινό Τουρνουά 7Χ7 για παιδιά ηλικίας 6 – 15 ετών, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης την Κυριακή των Βαΐων (ώρα 10:00). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ψυχαγωγία των παιδιών μας, όπως επίσης η αίσθηση προσφοράς στους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη ιδιαίτερα τις Πασχαλινές ημέρες.
-Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν κοντά στα παιδιά μας, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειές τους και παράλληλα να προσφέρουν από το υστέρημα τους τρόφιμα ή άλλα είδη κι ό,τι επιθυμούν, για όλες τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Μεσσήνης.»
“Παίζω και προσφέρω” στον συνάνθρωπο μου»… το αίσθημα και το μήνυμα αλληλεγγύης αυτή την Κυριακή των Βαΐων στη Μεσσήνη…

toyrnoya-7x7-messhnh

142 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply