ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

11ος ο Μπουρίκας και 15ος ο Χάλας στην ανταγωνιστική ΜΧ1 κατηγορία στο Άργος!

0

ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΖΗ ΣΤΗΝ ΜΧ1, ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΧ2 ΤΟΥ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ Ο Α. ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ΤΗΣ ΜΧΤ2, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ OPEN ΤΟΥ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ, ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΤΩΝ MX65 ΚΑΙ MX85 ΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

ΣΤΗΝ ιστορία πέρασε και ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MX, ο οποίος έγινε την περασμένη Κυριακή στην πίστα Argos Motocross Park με διοργανωτή το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Η πολλή καλή διοργάνωση από πλευράς ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. σε μια ομολογουμένως πολλή καλή πίστα, η οποία ωστόσο τα τελευταία χρόνια απείχε από τις διοργανώσεις της ΑΜΟΤΟΕ, ουσιαστικά την επανέφερε στο προσκήνιο και στον χάρτη των αγώνων!
Ύστερα λοιπόν από τέσσερα χρόνια από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το Argos ΜX Park σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ, διοργάνωσαν τον τρίτο αγώνα του Πρωταθλήματος έχοντας σύμμαχο τον καιρό!
Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν μεγάλος, με τους αναβάτες να φθάνουν τους 110 και μεγάλους νικητές των κατηγοριών: στην ΜΧ1 τον Παναγιώτη Κουζή, στην ΜΧ2 τον Γιάννη Τουρατζίδη, στην ΜΧΤ2 τον Ανδρέα Ανδρέου. «Τρελή» μάχη δόθηκε στην OPEN ανάμεσα σε Δημολιάνη και Πακαταρίδη σε όλη την διάρκεια με εκπληκτικές μεταξύ τους προσπεράσεις και τον Πακαταρίδη να χάνει την νίκη στην προτελευταία στροφή από ένα γλίστρημα! Μεγάλος νικητής ήταν έτσι στην ΜΧOPEN ο Σταμάτης Δημολιάννης.
Ακολούθως στην ΜΧ85 την καρό σημαία αντίκρισε πρώτος ο Αντώνης Σάγμαλης, στην ΜΧ65 ο Νικόλαος Κανελλόπουλος. Πρώτος όλων στην QUAD ήταν Martin Milev και στην καινούργια κατηγορία QUAD Β, που δεν είχε ωστόσο μεγάλη απήχηση με μόλις τρεις συμμετοχές, κορυφαίος από τους πρωτοεμφανιζόμενους ο Δημήτρης Αποστόλου.

11ος Μπουρίκας στην ΜΧ1, 15ος ο Χάλας,
στην 5αδα των MX65 και MX85

Καλές ήταν οι εμφανίσεις των αθλητών της διοργανώτριας ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. με κορυφαία επίδοση των Παυλόπουλου και Πασπαλιάρη που τερμάτισαν μέσα στην 5αδα των MX65 και MX85.
Πιο δύσκολο έργο είχαν βεβαίως στην ανταγωνιστική και σαφώς πιο απαιτητική ΜΧ1 κατηγορία οι Ευάγγελος Μπουρίκας και Μαρίνος Χάλας. Ένα καλό πρώτο σκέλος και μια κακή εκκίνηση στο δεύτερο σκέλος, κατέταξαν τον Ευάγγελο Μπουρίκα στην 11η θέση ο οποίος συγκεκριμένα στο α΄ σκέλος οδήγησε στην λάσπη αρκετά καλά τερματίζοντας 7ος (30:20.684), ενώ στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε μετά από κακή εκκίνηση στην 12η θέση (29:53.326).
Ο Μαρίνος Χάλας φαίνεται πως αρχίζει να ξεπερνά τον περσινό τραυματισμό του και να ανεβαίνει επίπεδο. Στον αγώνα του Άργους με χρόνο 30:04.944 τερμάτισε 16ος στο πρώτο σκέλος και με χρόνο 28:54.474 στο β΄ σκέλος τερμάτισε 15ος.
Στην 5αδα της MX65 τερμάτισε o Καμαρινός Παυλόπουλος ο οποίος τερμάτισε 5ος, ενώ ο Σωτήρης Πασπαλιάρης που έτρεξε στην MX85 ουσιαστικά μέσα στο σπίτι του, τερμάτισε επίσης στην 5η θέση!

Ευχαριστίες
Το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πως μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία και το απαιτητικό κομμάτι της οργάνωσης, ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα: «Το σωματείο ευχαριστεί όσους ήρθαν κι έτρεξαν στον αγώνα, τον Δήμο Άργους, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τοπικό παράρτημα, το Σωματείο ΑΟΛΜΟ και τους Νικόλαο Λαφογιάννη, Δημήτριο Τσάκαλη και Λέτα Σταματελάτου.»
● Η ιδία πίστα θα φιλοξενήσει στις 5 Νοέμβριου τον αγώνα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος MX, ενώ το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται στις 22 και 23 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα.

Σίσσυ Τριάντου

621 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Leave a Reply