ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

8 από το 18 μετάλλια σε καλαματιανά «καλάμια»!!!

0

● ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ 2017 ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
● ΠΡΩΤΟΣ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ, 2 ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ
● ΜΙΑ 2η ΚΑΙ ΜΙΑ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΝΔΡΕΑ ΓΟΥΡΔΕΑ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ

Σε ένα υπέροχο και πραγματικά όμορφο ψαρευτικό πεδίο, στην εξωτερική πλευρά του «Χιλιομέτρου» πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας με απόλυτη επιτυχία το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου οι δυο πρώτοι αγώνες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος αλιείας.
Περίπου 30 ερασιτέχνες ψαράδες από τον διοργανωτή Νηρέα Καλαμάτας, την Ακαδημία Α.Δ. Ελλάδος και αρκετούς φίλους ερασιτέχνες ψαράδες που δεν ανήκουν σε συλλόγους αλιείας αλλά μοιράζονται την αγάπη για το ψάρεμα, αγωνιστήκαν στους αγώνες της πόλης μας και απόλαυσαν την καλαματιανή φιλοξενία!
Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν αρκετά υψηλό, όπως και η ικανοποίηση και η ευχαρίστηση όλων όσοι επισκέφθηκαν την πόλη μας. Παράλληλα όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους στις τεχνικές “Εγγλέζικο” και “Μπολονέζ”, που εφαρμόστηκαν στους αγώνες.
● Οι νικητές της ομαδικής κατάταξης ήταν:
1η θέση: Γιώργος Καλης – Νίκος Σοφούρης (Ακαδημία Α.Δ. Ελλάδος)
2η θέση: Γιάννης Σκούρτης – Αλέξανδρος Σαπουνάκης (Ακαδημία Α.Δ Ελλάδος)
3η θέση: Νάσος Βουγιουκλής – Ανδρέας Γουρδέας (Νηρέας Καλαμάτας)
● Οι νικητές της ατομικής κατάταξης ήταν:
1η θέση: Κώστας Ασημακόπουλος (Νηρέας Καλαμάτας)
2η θέση : Δημήτρης Κολέζας U18 – Κατηγορία ΟΡΕΝ
3η θέση: Νάσος Βουγιουκλής (Νηρέας Καλαμάτας)

Ανταμοιβή για τον Νηρέα
οι επιτυχίες των αθλητών του
και τα χαμόγελα των επισκεπτών

Η ανταμοιβή των προσπαθειών των ανθρώπων και των μελών του συλλόγου και της δουλείας που έχουν κάνει όλοι μαζί, αρχίζει να αποδίδει καρπούς κι αυτό φάνηκε από το εξαίρετο αγωνιστικό προφίλ που παρουσίασε σε αυτούς τους αγώνες ο σύλλογος της πόλης μας, αλλά και στην ευχαρίστηση όλων των επισκεπτών και αγωνιζομένων που απήλαυσαν την ζεστή καλαματιανή φιλοξενία στο πλαίσιο μιας πολλή καλής αθλητικής οργάνωσης.
Αγωνιστικά, δυο τρίτες θέσεις στο ατομικό των αγώνων, μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στην ομαδική κατάταξη των δυο πρώτων αγωνιστικών του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αλιείας με φελλό ήταν ο απολογισμός του διοργανωτή Νηρέα Καλαμάτας!
Συγκεκριμένα, ο Νηρέας κατέκτησε μια πρώτη θέση με τον Κώστα Ασημακόπουλο και δυο τρίτες θέσεις με τον Νάσο Βουγιουκλή (γεν. αρχηγός Νηρέα) στην ατομική κατάταξη των δυο αγώνων.
Στην ομαδική κατάταξη μια δεύτερη και μια τρίτη θέση κατέλαβε το καλαματιανό δίδυμο των Ανδρέα Γουρδέα και Νάσου Βουγιουκλή.
Στα αξιοσημείωτα ήταν επίσης η συμμέτοχη τριών νεαρών παιδιών, του 13χρονου και πολλά υποσχόμενου Δημήτρη Χριστόπουλου, της 14χρονης Γαληνής Βουγιουκλή και του 15χρονου Δημήτρη Κολεζά με τον τελευταίο μάλιστα να κάνει την ευχάριστη έκπληξη κατακτώντας την δεύτερη θέση στο ατομικό στον αγώνα της Κυριακής!

Ικανοποίηση και ευχαριστίες
Από τη μεριά του ο γεν. αρχηγός του Νηρέα Καλαμάτας, Νάσος Βουγιουκλής ευχαρίστησε μέσω των social media όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων της πόλης μας: «Ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου μας με τις δυο συναντήσεις που φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας. Και στους δυο αγώνες αλιείας που πραγματοποιήθηκαν στην εξωτερική πλευρά του «Χιλιομέτρου» όλα τα παιδιά μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια να είναι ανταγωνιστικοί σε ένα ψαρευτικό πεδίο με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και με κόντρα καιρό το Σαββάτο. Είμαι περήφανος για τον ζήλο και την αγωνιστικότητα που υπέδειξαν και για τις διακρίσεις που ήρθαν και που σύντομα θα είναι περισσότερες και μεγαλύτερες!
Είναι σημαντικό να κρατήσουμε αυτό το αγωνιστικό μας προφίλ και ταπεινά να δουλέψουμε για ακόμα καλυτέρα αποτελέσματα.
Να συγχαρώ, λοιπόν, όλα τα παιδία που παρόλες τις σημαντικές απουσίες που είχαμε κράτησαν ψηλά τον πήχη και μας γέμισαν με προσδοκίες!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά που στηρίζουν τις αγωνιστικές μας δράσεις και μιλάω για τους κριτές μας, την Εφραιμία Ξυδέα και τον Μάρκο Ρούσσο.
Συγχαρητήρια στα μικρά παιδιά του συλλόγου μας, στον Δημήτρη Χριστόπουλο και στην Γαληνή Βουγιουκλή!!! Αγωνίστηκαν σαν ενήλικες, τα έδωσαν όλα και ευχαριστήθηκαν όλο αυτό που έζησαν. Θέλουμε και αλλά τέτοια παιδιά στον Νηρέα Καλαμάτας!
Ένα τεράστιο μπράβο στην Χριστίνα Μαραβά, που «τρυπωμένη» στην κυριολεξία μέσα στα βράχια έβγαλε με απίστευτη ευκολία και τους δυο αγώνες!
Συγχαρητήρια επίσης στον Παναγιώτη Κοντούλη, στον πρόεδρό μας Μπαμπή Καράμπελα και στον Βασίλη Θεοδωρόπουλος για την υπέροχη προσπάθεια τους. Συγχαρητήρια στον Ανδρέα Γουρδέα για τις επιδόσεις του και στους δυο αγώνες στην ομαδική κατάταξη, που είχε σαν αποτέλεσμα την δεύτερη και τρίτη θέση!
Συγχαρητήρια όμως και στον υπέροχο για άλλη μια φορά Κώστα Ασημακόπουλο για την πρώτη θέση στην ατομική του δεύτερου αγώνα! Σταθερή πάντα άξια ο Κώστας όπως και τα αλλά παιδιά φυσικά!
Στους επόμενους αγώνες με την προσθήκη και των υπολοίπων παιδιών που έλειπαν, είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε εξίσου καλά και γιατί όχι και καλύτερα!
Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας φίλους από την Ακαδημία (Αλέξανδρο Σαπουνάκη, Ρένα Βγενοπούλου, Γιάννη Σκούρτη, Θεοδόση Μπάλη, Παναγιώτη Κουτσαβλή, Νίκο Αλεφραγγή, Χάρη Τσεπελα, Φαίη Ιωαννίδου, Μιχάλη Μιχαλιό, Νίκο Σοφουρή, Γιώργο Κάλη, Μαριλένα Μιχαλιού, Κώστα Τσάβο) που για άλλη μια φόρα ταξίδεψαν στην Καλαμάτα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε όμως και τα νέα παιδία που ήρθαν στις εκδηλώσεις μας, γνωριστήκαμε από κοντά και περάσαμε υπέροχα, αναφέρομαι στον καλαματιανό Σπύρο Φιλόπουλο, στον Ηλία Ράπτη, στον Δημήτρη Κορομπόκη και στον επίσης καλαματιανό Δημήτρη Κολεζά!
Ευχαριστούμε επίσης τον Χρηστό Καλαϊτζή της «Εν Πλω» για την στήριξη και την παρουσία του στους αγώνες της Καλαμάτας, την «Ναυτιλιακή Καλαμάτας» για την στήριξη και την συνεργασία μας, το «Έπαθλον» και τα Super Market Αφοί Μουργή. Ευχαριστούμε τον Μπαμπή Πανόπουλο για την φιλοξενία του στον όμορφο χώρο που έγιναν οι απονομές (αναψυκτήριο Πάρκο ΟΣΕ) και την ταβέρνα «ο Μπαρμπαγιάννης» για την υπεροχή γουρνοπούλα που πρόσφερε στον χώρο του, στους επισκέπτες μας από την Αθήνα!
Συνεχίζουμε με όρεξη, σε ένα μήνα περίπου έχουμε τον 3ο και 4ο αγώνα στην Αττική και με υγεία θα δώσουμε και εκεί δυναμικό παρόν! Σας ευχαριστώ για την χαρά που μου δώσατε αυτό το σαββατοκύριακο, όλοι σας».

Οι επόμενες δυο αγωνιστικές υποχρεώσεις του Νηρέα είναι σε ένα περίπου μήνα, στο λιμάνι του Κιάτου, όπου ο καλαματιανός σύλλογος θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να εδραιωθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη του πρωταθλήματος!
protathlima-alieias-3

311 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply