ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80»

0

Το μεγάλο κόστος, η αδυναμία εύρεσης χορηγού και
η άρνηση της ΕΟΚ για αλλαγή έδρας οι λόγοι της αποχώρησης!

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ εύρεσης χορηγού αλλά και η άρνηση της ΕΟΚ για την διεξαγωγή των αγώνων είτε στην Τρίπολη, είτε στην Κόρινθο, όπως πρότεινε το καλαματιανό Σωματείο, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την τελευταία στιγμή την ομάδα της «Καλαμάτας 80» να δηλώσει αδυναμία και να μη λάβει μέρος στους αγώνες του Β΄ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, οι ημερομηνίες διεξαγωγής του οποίου άλλαξαν από 8-10 σε 7 με 9 Απριλίου 2017.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:
«Η Ε.Ο.Κ. μας πληροφόρησε, την Τρίτη 4 Απριλίου, ότι οι Προκριματικοί αγώνες του Β΄ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, στον οποίο συμμετέχει η ομάδα μας (ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980), θα διεξαχθούν από 7 – 9 Απριλίου 2017(αλλάζοντας τις αρχικές ημερομηνίες 8-10 Απριλίου) στο κλειστό γυμναστήριο Τόφαλος στην Πάτρα, χωρίς κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής.
Μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι, αυτά τα έξοδα τα κάλυπτε είτε η Ομοσπονδία, είτε το Αθλητικό Σωματείο στην πόλη του οποίου διεξάγονταν οι αγώνες.
Επειδή τέτοιο κόστος και μάλιστα αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, δεν συμπεριλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του Σωματείου μας, ούτε κατέστη δυνατή μέχρι την τελευταία στιγμή η εύρεση χορηγού, προτείναμε οι αγώνες να διεξαχθούν είτε στην Τρίπολη, είτε στην Κόρινθο, όπου είναι εφικτή η αυθημερόν μετάβαση για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Η Ε.Ο.Κ. δεν έκανε δεκτή την πρότασή μας αυτή, προφανώς για δικούς της λόγους.
Εκφράζοντας λοιπόν τον έντονο προβληματισμό μας, δηλώσαμε ότι η ομάδα μας αδυνατεί να συμμετάσχει στην Προκριματική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.»

Leave a Reply