ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και επίσημο άδειασμα Τατούλη δια στόματος Κικίλια από τη Νέα Δημοκρατία!

0

Η πρόσφατη επίκαιρη επερώτηση της ΝΔ για το πρόβλημα με τη διαχείριση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έχει προκαλέσει πολιτικό … σεισμό, σύμφωνα με το kalimera-arkadia, αποτέλεσε θέμα ερώτησης προς τον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, στη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ο Βασίλης Κικίλιας ρωτήθηκε για το αν υπάρχει θέμα στη ΝΔ με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, από τη στιγμή που η επίκαιρη αυτή επερώτηση έβαζε στο στόχαστρο τον Περιφερειάρχη, ενώ επιπλέον σε πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκου  Μητσοτάκη με περιφερειάρχες απουσίαζε ο Πέτρος Τατούλης.
Η απάντηση του Βασίλη Κικίλια ήταν η εξής: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος της ΝΔ και επίσης η ΝΔ αξιολογεί, με πολύ θετικό τρόπο, τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών της από την Πελοπόννησο.»
Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο, ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος είναι η «φωνή» του Κυριάκου Μητσοτάκη για το κόμμα της ΝΔ, στήριξε ευθέως την απόφαση των βουλευτών να καταθέσουν την επίκαιρη επερώτηση, ενώ υπογράμμισε ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου δεν είναι μέλος του κόμματος.

 

Leave a Reply