ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Χάλκινη» και μοριοδοτούμενη η Αμαλία Ηλιοπούλου!

0

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΜΙΑ …ΑΝΑΣΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΜΑΡΙΑ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΣΑΚΠΙΝΕΛΛΗΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ με θετικό πρόσημο και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη το διήμερο 5 και 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, για τον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας.
Οι αθλητές και οι αθλήτριές του επέστρεψαν από το πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα με ένα μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις χάρη στις πολύ καλές τους εμφανίσεις, αποδεικνύοντας την άρτια τεχνική τους κατάρτιση και το λαμπρό μέλλον που ήδη διαφαίνεται, αλλά και την πολλή καλή δουλειά που γίνεται σε επίπεδο συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια, την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Αμαλία Ηλιοπούλου η οποία παράλληλα λαμβάνει και μοριοδότηση για την είσοδό της στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, εκπροσωπώντας το 1ο Γενικό Λύκειο Μεσσήνης. Ένα βήμα πριν την μοριοδότηση τους και την κατάκτηση ενός μεταλλίου έφτασαν ο Στράτος Τσακπινέλλης και η Μαρία Ράπτη, που αρκέστηκαν τελικά στην κατάκτηση της 5ης θέσης. Ο αθλητής και η αθλήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας ατύχησαν στον πιο σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος, εκείνον που θα τους έβαζε στα μεταλλεία, χάνοντας κυριολεκτικά στα σημεία!!!

Τέλος, οι αθλητές που είχαν μια πολύ καλή παρουσία χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να διακριθούν είναι οι: Γιώργος Σκόκος και Θανάσης Ράπτης εκπροσωπώντας το 6ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, Γιάννης Δημητρακόπουλος για το 4ο ΕΠΑΛ, Παναγιώτης Γαλανόπουλος από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, Νίκος Βασιλειάδης από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας και η Μαρία Παρασκευοπούλου.
• Τους αθλητές στα Άνω Λιόσια συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Φωτάκη και ο προπονητής Χαράλαμπος Μαντάς.

1,526 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply