ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην εκκίνηση του 2ου αγώνα Enduro ο Πάνος Θεριός με στόχο ένα καλό πλασάρισμα!

0

ΜΕ ΤΗ «ΣΗΜΑΙΑ» ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.

ΣΤΙΣ Σέρρες και στην εκκίνηση του 2ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro θα βρεθεί αύριο 9 Απριλίου (ώρα 09:00), ο οδηγός της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Παναγιώτης Θεριός.
Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο ΛΑΜΣ με την έγκριση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και παράλληλα με τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO διοργανώνει και τον 1ο αγώνα Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος για το 2017. Οι δυο αγώνες θα προσμετρήσουν αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro Α. ΜΟΤ.Ο.Ε. και στο Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2017.
Στον αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος με τη σημαία του Αθλητικού Σωματείο ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ο Παναγιώτης Θεριός αγωνίζεται στη Ε1 κατηγορία (για δίχρονες μοτοσικλέτες έως 150 κ.ε. και τετράχρονες έως 250 κ.ε. ) οδηγώντας CRF 250 κι ευελπιστεί σε ένα καλύτερο πλασάρισμα από τον πρώτο αγώνα και την 9η θέση που είχε πάρει στα Μέγαρα.
Ο Παναγιώτης Θεριός, που φέτος κάνει την επανεμφάνισή του στις αγωνιστικές πίστες μετά την τελευταία του συμμετοχή του 2012, ελπίζει σε μια καλή σεζόν παράλληλα με αγωνιστική βελτίωση.

Όσο για τον αγώνα θα γίνει στις ειδικές διαδρομές στη περιοχή Αη Γιώργη, η διαδρομή του είναι κυκλική και το συνολικό μήκος είναι μήκος 188 χλμ και ολοκληρώνεται μετά από 4 κύκλους των 47χλμ , για όλες τις κατηγορίες. Οι ειδικές θα είναι 2 σε κάθε κύκλο. Η πρώτη, YAMAHA ENDURO TEST με μήκος 7.1χλμ όπου θα γίνει 3 φορές χρονομετρημένες. Η δεύτερη MAKINA CROSS TEST μήκους 4.0χλμ που θα γίνει 4 φορές χρονομετρημένες.

Σ.Τριάντου

928 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply