ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μέσω Σαμοθράκης η σύλληψη απατεώνα από τη Μεσσήνη!

0

Μέσω… Βορρά, συνελήφθη ένας απατεώνας από το Νότο και συγκεκριμένα από τη Μεσσήνη, ο οποίος προσπάθησε να κερδίσει 4.000 ευρώ,  εξαπατώντας έναν άνδρα από τη Σαμοθράκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας από τη Μεσσήνη, τηλεφώνησε στο επίδοξο θύμα του στο νησί του Βορείου Αιγίου και του συστήθηκε ως διευθυντής τράπεζας της περιοχής του, λέγοντάς του ότι οι οικονομίες του κινδυνεύουν από «κούρεμα» καταθέσεων, πείθοντάς τον, πως μπορούσε να τις… σώσει! Ο νησιώτης όμως δεν «τσίμπησε», προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να καταθέσει τις 4.000 ευρώ στα ΕΛ.ΤΑ. Σαμοθράκης για να τα μεταφέρει ο υποτιθέμενος τραπεζικός σε ασφαλή λογαριασμό και ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της περιοχής, ειδοποίησαν άμεσα όλα τα ταχυδρομεία να έρθουν σε επαφή με τις κατά τόπους αρχές, μόλις πήγαινε κάποιος να κάνει την ανάληψη.
Τελικά, ο απατεώνας εμφανίστηκε στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στη Μεσσήνη, αλλά αμέσως ενημερώθηκε το τοπικό τμήμα και οι αστυνομικοί τον έπιασαν στα πράσα πριν πάρει το κάθε άλλο, παρά ευκαταφρόνητο ποσό. Ο απατεώνας ανακρίνεται για το ενδεχόμενο να έχει εξαπατήσει και άλλα θύματα, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

160 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply