ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η 4η Enduro συνάντηση Ταΰγετου στις 7 Μάιου 2017

0

ΑΠΟ TO ENDURO TEAM TAYGETOS ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς για την 4η Enduroσυνάντηση Ταϋγέτου, την οποία οργανώνουν και φέτος το Enduro Team Taygetos και το αθλητικό σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στην κατασκήνωση Άγια Μαρίνας, 37χλμ Καλαμάτας –Σπάρτης.
Μία συνάντηση των φίλων του enduro που σκοπό έχει την εξερεύνηση του Ταϋγέτου μέσω οριοθετημένης διαδρομής και φυσικά την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σήμερα. Η διαδρομή είναι 75 περίπου χιλιόμετρα και περιλαμβάνει δασικούς χωματόδρομους, μονοπάτια και αντιπυρικές ζώνες το έδαφος χαρακτηρίζεται από μέσης σκληρότητας χώμα και σαθρή πέτρα.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 20 € και περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο και φαγητό με κρασί μετά το πέρας της βόλτας.
Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση της πίστας Motocross στο Αθλητικό Πάρκο Καλαμάτας.
lemoka-monopati-taygetos-2

Συμμετοχές, καταλύματα, ενημέρωση
Ο τόπος που θα χρησιμοποιηθεί για την συνάντηση είναι η κατασκήνωση Άγια Μαρίνα 37χλμ Καλαμάτας –Σπάρτης, όπου παρέχεται η δυνατότητα διαμονής δωρεάν.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να στέλνουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ημερ. γέννησης τηλέφωνο ) στο email: lemoka450@gmail.com μέχρι την πέμπτη04 -05-2017 για τον ανάλογο προγραμματισμό. Τηλ. επικοινωνίας 6977620497 Παναγιώτης Πατσιλίβας (μόνο απογευματινές ώρες).
Ξενοδοχεία καταλύματα: Galaxy hotel kalamata 2721 086002,
Ξύλινα σπιτάκια Αλαγονίας : 27210 76038 ,
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Βόλιμνος :2721 076301
Δελτία τύπου και συνεχής ενημέρωση στο facebook :lemoka kalamatas , και στο dirt-bike.gr ( χωματόβολτες )
Εφοδιαστείτε λοιπόν με τα σωστά υλικά και με προορισμό τον επιβλητικό Ταΰγετο ετοιμαστείτε να απολαύσετε μία όμορφη EnduroΚυριακή!

lemoka-monopati-taygetos-1

Leave a Reply