ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χειροποίητα κοσμήματα με πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας

0

ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΝΕΖΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ κοσμήματα με κλασσικά, μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική και βυζαντινή τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, είναι μερικές μόνον από τις καλαίσθητες και καλόγουστες προτάσεις του νέου εργαστηρίου αργυροχρυσοχοΐας του Ιωάννη Κουβελάκη και της Ελένης Νέζου στην Καλαμάτα! koybelakhs-1
Επί της οδού Αριστομένους 75 στην Καλαμάτα, το νέο κατάστημα πρόσφατα έκανε τα εγκαίνια του και πραγματικά αγκαλιάστηκε από τους λάτρεις της τέχνης της αργυροχρυσοχοΐας, αποτελώντας ήδη ένα must προορισμό, ειδικά εν όψει εορτών! Προτάσεις και σχέδια για όλα τα γούστα σχεδιασμένα με μεράκι και κορυφαία ποιότητα με την εμπειρία του Ιωάννη Κουβελάκη κοσμούν τις βιτρίνες του νέου καταστήματος έλκοντας και δελεάζοντας τους πιο απαιτητικούς ενώ απευθύνονται με συναίσθηση και επίγνωση των δύσκολων οικονομικά καιρών σε όλα τα βαλάντια με οικονομικές και ανταγωνιστικές προτάσεις δώρων!
Ο Ιωάννης Κουβελάκης και η Ελένη Νέζου δραστηριοποιούνται στον χώρο του κοσμήματος από το 1992. Ξεκίνησαν από την Αρχαία Μεσσήνη όπου στην πλατεία διατηρούν το πρώτο τους εργαστήρι και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να δημιουργούν …τέχνη με χρυσό, ασήμι και λευκόχρυσο, κοσμήματα και ρολόγια με μοναδική λάμψη και ιδιαίτερο σχέδιο που αναδεικνύουν την προσωπικότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας και άνδρα.
koybelakhs

Με την εγγύηση κορυφαίας ποιότητας κατασκευής σε τιμές που γοητεύουν και δελεάζουν, οι αγορές στα καταστήματα Kouvelakis Jewellery είναι για μια ολόκληρη ζωή!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων του καταστήματος διατίθενται για την στήριξη ευπαθών ομάδων της πόλης με τρόφιμα, με τη συνδρομή της «Παρέας Άνεμος». Άξιοι και γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία!

Σ.Τρ.

Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ – ΕΛΕΝΗ ΝΕΖΟΥ
● Αριστομένους 75 Καλαμάτα
Τηλ. 27210 86583
● Πλατεία Αρχαίας Μεσσήνης
Τηλ. 27240 51426 & Κινητό: 6944 195151
ikouvelakis@gmail.com – ik-jewels.gr – www.kouvelakisjewellery.com

Leave a Reply