ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στο Arezzo της Ιταλίας η «δική» μας Μελίνα Πειμανίδη του ΙΠΠΟΚ

0

ΣΤΟ TOSCANA TOUR ΣΤΟ AREZZO ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ LANAKEN ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ για τους Έλληνες αθλητές της Υπερπήδησης Εμποδίων συνεχίζονται στο εξωτερικό με αμείωτη ένταση με ιππείς και αμαζόνες τις δύο τελευταίες εβδομάδες να κερδίζουν πρωτιές και μετάλλια τόσο στο Toscana Tour στο Arezzo της Ιταλίας όσο και στο διεθνή αγώνα του Lanaken στο Βέλγιο!

Μεγάλη πρωταγωνίστρια στην Ιταλία
η «δική» μας Μελίνα Πεϊμανίδη

Στο Arezzo της Ιταλίας μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Παίδων, Μελίνα Πειμανίδη του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας η οποία κατέκτησε 6 μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, τρία ασημένια και δύο χάλκινα.
Ειδικότερα, με τον ίππο Carnavals Wonder ήταν στην 1η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.15μ. και στην 2η θέση σε δύο αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.25μ. Με το άλλο της άλογο, την Acapulca, η νεαρή Μελίνα ήταν δεύτερη σε κατηγορία ύψους 1.20μ. και τρίτη σε δυο αγωνίσματα ύψους 1.15μ. και 1.20μ.!
Με την ελληνική σημαία στον ίδιο αγώνα, δύο πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.25μ. κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes, ενώ τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Άννα Δανάλη. Δυο με τον Prelude de la Roque σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.30μ. και ένα με τον Seattle Brecourt σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. μια 2η θέση κέρδισε και η Μιλένα Παππά με τον Unato σε κατηγορία ύψους 1.20μ.
Στον διεθνή αγώνα του Lanaken συμμετείχε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα ο Άγγελος Τουλούπης. Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο με δύο άλογά του. Με την Coco Chanell ήταν πρώτος και με την Zita ήταν 2ος σε κατηγορίες ύψους 1.25μ. αντίστοιχα.

Leave a Reply