ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεσσηνιακό «άρωμα» στο «Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017»

0

Βάσω Τσακάκου και Γιάννης Τσουλάκος του ΑΣ «Αγωγή» τρέχουν και κολυμπούν στο «Aquathlon»!

ΣΤΙΣ 23 Απριλίου ο Κάλαμος Αττικής θα υποδεχτεί για 1η φόρα ένα υπέροχο φεστιβάλ multisport! Το «Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017» το οποίο διοργανώνουν στην περιοχή Αγίων Αποστόλων Καλάμου του Δήμου Ωρωπού την Κυριακή 23 Απριλίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και ο Δήμος Ωρωπού.
Το ντεμπούτο τους στον μαγικό κόσμο των Multisposrts θα κάνουν και δυο καλαματιανοί αθλητές, δίνοντας μεσσηνιακό άρωμα στο «Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017»!
Η προπονήτρια στο τμήμα κολύμβησης του Άργη Καλαμάτας και γυμνάστρια Βάσω Τσακάκου και ο προπονητής και υπεύθυνος στον Αθλητικό Σύλλογο «Αγωγή» Γιάννης Τσουλάκος θα δώσουν το παρόν στο «Aquathlon» ελπίζοντας σε ένα θετικό και δυναμικό ξεκίνημα στον χώρο των multisport.tsakakoy-baso-tsoylakos-giannhs
Το «Aquathlon» είναι αποτελεί μια προσιτή επιλογή για τους νέους φίλους των multisport, ειδικά αν έχουν εμπειρία σε ένα από τα δυο αθλήματα που περιλαμβάνει, την κολύμβηση και το τρέξιμο. Στον Κάλαμο, το «φορμάτ» θα είναι το πιο απλό με 750 μέτρα κολύμβησης στην αρχή και 5χλμ τρέξιμο στη συνέχεια, μέχρι τον τερματισμό.
Εκεί λοιπόν το παρόν θα δώσουν οι δυο καλαματιανοί με την γυμνάστρια και προπονήτρια κολύμβησης του Άργη Βάσω Τσακάκου, να μιλά με αισιοδοξία σήμερα στη «Φ» για την προσπάθειά τους: «Είναι αγώνες τριάθλου που περιλαμβάνει κολύμπι τρέξιμο ποδήλατο και αγώνες Aquathlon στους οποίους θα λάβουμε μέρος εμείς και περιλαμβάνει 750 κολύμπι και 5000 τρέξιμο..
Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία σχεδόν ένα μήνα και αυτή είναι η «παρθενική» μας εμφάνιση, αλλά έχουμε στόχο ακόμη περισσότερες καθώς και το πρώτο μας Μαραθώνιο!

Σ.Τρ.

1,305 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Leave a Reply