ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρυσές λεπτομέρειες η φετινή πρόταση μόδας από την «Οπτική διάσταση»!

0

Ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές ηλιόλουστες μέρες, είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, που εκτός από στιλ προσφέρει και ασπίδα προστασίας στα μάτια μας.
optikh-diastash-mixopoylos-1
Η Μαρία Σμυρνιού, οπτικός στο κατάστημα «Οπτική Διάσταση» Μιχόπουλος Ν. – Σμυρνιού Μ. Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους 57 στην Καλαμάτα, μας προτείνει φέτος να τολμήσουμε τις χρυσές λεπτομέρειες κι ακολουθώντας μια από τις κυρίαρχες τάσεις της φετινής μόδας να επιλέξουμε το σχήμα «πεταλούδα», σε στρογγυλή φόρμα ή και σε συνδυασμό με άλλες λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το στυλ μας!

«Εν όψει του Πάσχα έχουμε ολοκληρώσει όλη μας τη συλλογή από γυαλιά ηλίου όπως επίσης σε σκελετούς και γυαλιά οράσεως. Η κυρίαρχη τάση φέτος είναι οι συνδυασμοί σχημάτων. Επικρατεί πολύ στο γυναικείο σχέδιο η «πεταλούδα» αλλά και οι στρογγυλές φόρμες και οι συνδυαστικά αυτά τα δυο, καθώς επίσης οι μπάρες για γυναίκες.
Στα ανδρικά σχέδια επίσης κυριαρχούν οι μπάρες, όπως τα στρογγυλά γυαλιά και πάντοτε το τετράγωνο κλασικό γυαλί.
Μια πρόταση μόδας από την «Οπτική Διάσταση» προς τις γυναίκες είναι φέτος να τολμήσουν να βάλουν χρυσές λεπτομέρειες!!! Είναι ιδιαίτερα όμορφο και δίνει μια λάμψη στο γυναικείο πρόσωπο και αναδεικνύει κάθε γυναίκα!»

optikh-diastash-mixopoylos-5
Παράλληλα, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο μόδα αλλά και ασπίδα προστασίας για τα μάτια, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου το ηλιακό φως είναι έντονο καθόλη διάρκεια του χρόνου και η χρήση γυαλιών ηλίου είναι απαραίτητη! Ωστόσο η οικονομική δυσχέρεια των καιρών επηρεάζει τις επιλογές μας ως προς την ποιότητα γυαλιών ηλίου ή οράσεως. Σε αυτό η «Οπτική Διάσταση» απαντά με τιμές για κάθε βαλάντιο!
«Στις εποχές που ζούμε που οι καιροί είναι δύσκολοι, παρατηρούμε πια το φαινόμενο οι πελάτες να ρωτάνε πρώτα την τιμή και την ποιότητα να τη βάζουν σε τελευταία μοίρα, η «Οπτική Διάσταση» έχει καταφέρει να συνδυάσει και τα δυο, διατηρεί την ποιότητά της υψηλή και προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς!» μας εξήγησε η Μαρία Σμυρνιού και τόνισε πως στο κατάστημα «Οπτική Διάσταση» «οι εκπτώσεις αυτή την περίοδο κυμαίνονται από 30 % έως και μισή τιμή, ενώ έχουμε πάρα πολλές προσφορές και στη νέα μας συλλογή!

Ας δώσουμε λίγο περισσότερη σημασία στην υγεία των ματιών μας, γιατί πουλάμε μόδα αλλά προσφέρουμε πάνω απ’ όλα υγεία για τα μάτια!»

Στο κατάστημα «Οπτική Διάσταση» στην Καλαμάτα θα βρείτε ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως, καθώς και τη νέα σειρά γυαλιών «40Million» Eyewear.

«ΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ»
Μιχόπουλος Νεκτάριος – Σμυρνιού Μαρία Ο.Ε.
ΟΠΤΙΚΟΙ
Αριστομένους 57 Καλαμάτα
Τηλ. 2721093350 – email: optikidi@otenet.gr

optikh-diastash-mixopoylos-2

optikh-diastash-mixopoylos-3

optikh-diastash-mixopoylos-4
Σ.Τρ.

Leave a Reply