ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένας κούκος πόσο να λαλήσει ;

0

ΠΑΕΙ τα γκρέμισε όλα η κρίση ! Ο Ερντογάν παίρνει 50% στο δημοψήφισμα και ο Τσίπρας 15% στις δημοσκοπήσεις ! Φτώχια καταραμένη! Θα είδατε φυσικά τα αποτελέσματα στην Τουρκία ! Όλα τα παράλια θέλουν Ευρώπη , έχουν ζήσει με τους Ευρωπαίους, έχουν πάρει άλλη κουλτούρα ζωής , δεν ανέχονται την βαρβαρότητα του ακραίου ισλαμισμού ! Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, με πολλές βιομηχανίες , αλλά και μια γεωστρατηγική θέση ζηλευτή ! Και εδώ πρέπει να βλέπεις την αλήθεια ! Αυτή η χώρα που ήταν το αποκούμπι της δύσης προς την ανατολή, δείχνει να μην θέλει να γίνει χαλιφάτο και σουλτανάτο ! Όπως επίσης δεν είναι εύκολο για τη δύση να χάσει αυτή τη χώρα, να διαλυθεί, να γίνει έτσι απλά κομμάτι και με κουρδικά κρατίδια στα κομμάτια της!
Όσο και να έχουν κάποιοι ηρωικές φαντασίες, αυτό δεν πρόκειται να γίνει ! Η Τουρκία θα παραμείνει αυτή που είναι , απλά θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη δύση, όπου χρειάζεται! Ε, και όπως καταλαβαίνετε ένας Ερντογάν αμφιταλαντευόμενος δεν είναι και τόσο αρεστός στη δύση!
Μέχρι όμως να βρεθεί η λύση αντικατάστασης, άπαντες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του ως ένα βαθμό, έστω και με ξινισμένα μούτρα! Όσο για την Ελλάδα το ίδιο μας κάνει ! Και με τους Κεμαλιστές στην εξουσία τα ίδια προβλήματα είχαμε! Μάλιστα ο υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιας μίλησε ότι στην εποχή Ερντογάν δεν είχαμε κάποιο επεισόδιο στο Αιγαίο, πέρα από τις λεκτικές υπερβολές και απειλές! Ο Ερντογάν είναι επιζήμιος για τη χώρα του κυρίως! Με όλες αυτές τις ανακατωσούρες, πραξικοπήματα και βομβιστικές ενέργειες και πολέμους, όπου έχει εμπλακεί η χώρα, η οικονομία της πήρε την κάτω βόλτα, ο τουρισμός βούλιαξε και φυσικά , πόσους έχει στη φυλακή , στρατιωτικούς δικαστικούς δημοσιογράφους και άλλους , κανένας δεν γνωρίζει! Αυτά τα βλέπουν όλοι φαντάζομαι, και επιχειρηματίες και διεθνείς παράγοντες, και όσο κι αν η Τουρκία είναι ένα δύσκολο σταυρόλεξο , μην αμφιβάλετε ότι θα βρεθεί η λύση ! Ευρωπαϊκές βιομηχανίες με το σωρό έχουν έδρα την Τουρκία, στρατεύματα και αεροδρόμια έχουν οι Αμερικανοί , συμφέροντα πολλοί και διάφοροι , λέτε να τα αφήσουν όλα να πάνε χαμένα;
Ένας είναι ο Ερντογάν, ένας ήταν και ο Καντάφι, ένας και Σαντάμ Χουσεΐν ….
Ένας κούκος πόσο και να λαλήσει;;;

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Leave a Reply