ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας μας καλεί να γίνουμε εθελοντές στην πιο μεγάλη γιορτή δρομικού αθλητισμού

0

ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο 17ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας προσκαλεί όποιον επιθυμεί να προσφέρει την εθελοντική του βοήθεια στον 17° Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.
Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την εθελοντική ομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου της 29ης Απριλίου 2017.
Οι εθελοντές παίζουν έναν ζωτικό ρόλο στην διεξαγωγή του αγώνα και είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για νέα μέλη της ομάδας μας. Αναζητούμε εθελοντές που είναι υπεύθυνοι, αφοσιωμένοι και που πραγματικά θέλουν να κάνουν τη διαφορά, ώστε φέτος η διοργάνωση μας να στεφτεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.
Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί μετάλλιο, μπλούζα και βεβαίωση συμμετοχής στον αγώνα.
Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή σας θα σας ανταμείψει με μία αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη όμορφα συναισθήματα και μια αίσθηση πληρότητας, που πάντα αναδεικνύεται με την εθελοντική προσφορά.
* Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των εθελοντών, μπορείτε να το δηλώσετε, συμπληρώνοντας την φόρμα που διατίθεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου (http://www.sdym.gr/) μέχρι την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017.
* Οδηγίες για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει κάθε Εθελοντής, θα δοθούν σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για αυτό τον σκοπό, στα γραφεία του συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο).
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 6942553154 (Υπεύθυνος Τομέα Εθελοντισμού: Ευθύμιος Αλεξόπουλος).

Leave a Reply