ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάσχα ήταν και πέρασε

0

ΑΥΤΟ ήταν και πάει!
ΤΟ ΠΑΣΧΑ του 2017 ανήκει πια στην ιστορία και ραντεβού μπροστά στους οβελίες του χρόνου πάλι.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ επέστρεψαν πλέον στη βάση τους εντός του καθημερινού μαγγανοπήγαδου και η ζωή συνεχίζεται.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ το επόμενο τριήμερο που είναι του Αγίου Πνεύματος.
ΩΣ ΤΟΤΕ βέβαια, πενήντα μέρες μετά, μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω-κάτω και επίσης μπορεί να έχει κλείσει και η αξιολόγηση.
ΑΥΤΟ βέβαια δεν μπορεί να ειπωθεί με κάποια βεβαιότητα αφού κανείς δεν το γνωρίζει ούτε και είναι βέβαιος ακόμα κι αν λέγεται Τσίπρας ή Τσακαλώτος ή οποιοδήποτε άλλο όνομα έχει.
ΑΝ ΗΤΑΝ έτσι άλλωστε, η αξιολόγηση θα είχε κλείσει προ πολλού, ακόμα και ο… Μητσοτάκης θα την έκλεινε αλλά αυτό πλέον είναι από άλλο ανέκδοτο και για άλλα γέλια.
ΠΑΣΧΑ ήταν και πέρασε λοιπόν κόσμος πήγε και ήρθε και ναι αυτή τη φορά η Καλαμάτα είχε πολύ κόσμο και για άλλη μια φορά έγινε αισθητή η έλλειψη κλινών για τις οποίες γίνεται πολύ λόγος, αλλά ακόμα μένουμε στα λόγια.
ΟΣΟΙ ήρθαν πάντως πέρασαν καλά κι όσοι είδαν για πρώτη φορά τον σαϊτοπόλεμο ενθουσιάστηκαν.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυτοί που είδαν τις σαΐτες στο δρώμενο που έγινε στον αύλειο χώρο του Elite πανηγύριζαν εντυπωσιασμένοι και χειροκροτούσαν.
ΚΑΤΑ τ’ άλλα καλά φάγαμε και ήπιαμε ως συνήθως και τιμήσαμε δεόντως τον οβελία και τα λοιπά θεσπέσια εδέσματα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, μαγειρίτσα κ.ά. όπου κι αν περάσαμε αφού χωρίς καμία υπερβολή όλη η πόλη είχε μεταμορφωθεί σε… οβελιστήριο!!
ΠΑΣΧΑ ήταν και πέρασε και από σήμερα αρχίζει και το Φεστιβάλ Αρχαιολογικών και Ιστορικών Ντοκιμαντέρ που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αρχαιολογικής Ταινίας ΑΓΩΝ. Εύγε και πάλι εύγε!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες και χρόνια πολλά σε όλους μας.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply