ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωτιά σε μονό και διπλό στο Kharkov open για τον Γιώργο Λαζαρίδη!

0

● ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
● ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ «ANCIENT MESSENE OPEN»

Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, σε μονό και διπλό επέστρεψε από το διεθνές τουρνουά Kharkov open στην Ουκρανία ο Γιώργος Λαζαρίδης.
Τίτλο που έχει κατακτήσει και στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2016 όταν είχε κερδίσει τον τίτλο στα διπλά του Kharkov Open, διοργάνωση της ITF Futures Series, ενώ υπήρξε και φιναλίστ στα μονά.
Στο φετινό τουρνουά, ο διεθνής καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο έπαιξε διπλό με συμπαίκτη τον Taneli Tenhunen από την Φινλανδία απέναντι στους πολύ καλούς αντιπάλους τους από την Πολωνία τους οποίους τόσο ο Γιώργος όσο και ο Taneli συνεχάρηκαν για την προσπάθειά τους.lazaridhs-2
Συγχαρητήρια έδωσε ο καλαματιανός αθλητής και στον αντίπαλό του στο μονό, Albin Batycki, ενώ ευχαρίστησε τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα, την “Ομάδα” του (Χριστίνα Πανταζοπούλου, Αριστομένη Νικολόπουλο, Αριστέα Γαζούλη) την οικογένειά του, τους χορηγούς του, τους φίλους του, όλες και όλους για την αγάπη και την υποστήριξη.
«Το “ταξίδι” συνεχίζεται, μαζί γίνεται. Ελλάδα ψηλά…» είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της προσπάθειές του και πλέον στρέφεται την προσοχή του στα εγχώρια και στην διοργάνωση του Ancient Messene Open τον προσεχή Νοέμβριο.
Οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά Ancient Messene Open που θα διεξαχθεί 2 έως 5 Νοέμβριου στο ξενοδοχείο Buca beach resort προχωρούν, ενώ ήδη το ενδιαφέρον από χώρες του εξωτερικού όλο και αυξάνεται χάρη βεβαίως και στην επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση.
Αθλητές που συμμετείχαν πέρυσι μιλούν και διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο το μεσσηνιακό τουρνουά και ήδη αθλητές από την Ρουμανία, την Μολδαβία, την Πολωνία και την Φιλανδία έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετέχουν στους φετινούς αγώνες.

206 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply