ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση το Σάββατο από τη Ν.Δ. για τη δημόσια υγεία και περιοδεία από Αυγενάκη – Οικονόμου

0

Στην Καλαμάτα θα βρίσκονται το Σάββατο ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης και ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος και βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου.
Ο μήνας αυτός, έχει οριστεί από τη ΝΔ ως μήνας Υγείας και στο πλαίσιο αυτού, υλοποιείται σειρά δράσεων σε όλη τη χώρα, προκειμένου τα στελέχη του κόμματος να ενημερώσουν του πολίτες για το πλαίσιο αρχών της ΝΔ για την Υγεία.

Η Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, ενώ τα στελέχη του κόμματος θα βρίσκονται από νωρίς στο νομό και θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε διάφορες μονάδες και δομές.

Στις 10:15 το πρωί, θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, στις 12 παρά τέταρτο το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και στις 2 μετά το μεσημέρι το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ». Στις 2:30 θα έχουν συνάντηση και συζήτηση με το δήμαρχο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται και οι δηλώσεις τους στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Leave a Reply