ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

8.000 αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης έχουν οριστικοποιηθεί στην «Ενωση Μεσσηνίας»

0

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των αιτήσεων της ενιαίας ενίσχυσης, καθώς η προθεσμία λήγει στις 15 Μαΐου, με πολύ λιγότερο από έναν μήνα να έχει απομείνει στη διάθεση των δικαιούχων, βάση των εργάσιμων ημερών.

Μόνο στην «Ένωση Μεσσηνίας», που φέτος πρωτοπορεί, ούσα αποκλειστικά συμβεβλημένη με τη «GAIA-Επιχειρείν», παρέχοντας εκπτώσεις και ευκολίες στους παραγωγούς, έχουν ήδη υποβάλει δηλώσεις με την απαραίτητη διαδικασία, 8.000 Μεσσήνιοι παραγωγοί!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ 29 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ» ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

«Επειδή πράγματι, έως τις 15 Μαΐου απομένουν λίγες εργάσιμες ημέρες, καλούμε ξανά τους παραγωγούς, να προσέλθουν άμεσα, ώστε να εξυπηρετηθούν το συντομότερο δυνατό, καθώς η διαδικασία υποβολής αίτησης φέτος, γίνεται με την υποβολή εξαψήφιου κωδικού, που προκύπτει από τους κωδικούς taxis, άρα, τώρα που έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται και οι φορολογικές δηλώσεις δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αντέξει το πληροφοριακό σύστημα και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε μιλώντας στη «Φ» ο σύμβουλος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Διαχείρισης Έργων της Ένωσης Μεσσηνίας και υπεύθυνος έργου ΟΣΔΕ για το 2017 Γιάννης Πάζιος, ο οποίος ενημέρωσε τους παραγωγούς για τα σημεία που μπορεί να γίνει η διαδικασία και τις πολλές παροχές της Ένωσης (βλέπε σελίδα 24). «Εμείς έχουμε ήδη δημιουργήσει μια δομή, σε 29 σημεία σε όλο το νομό και με προσωπικό περισσότερο από 100 άτομα, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά γίνεται τους παραγωγούς και φυσικά, ποιοτικά! Άλλωστε, μην ξεχνάμε, πως μόνο στην Ένωση Μεσσηνίας έχει κανείς τη δυνατότητα να πληρώνει το κόστος της αίτησης, την περίοδο είσπραξης της επιδότησης, τον Οκτώβριο, προκειμένου να μη δυσκολευτούν όσοι έχουν ανάγκη! Παράλληλα, παρέχεται έκπτωση 5% στα εφόδια, έκπτωση από 20 έως 50% στο κατάστημα τοπικών προϊόντων που διατηρούμε στην οδό Ιατροπούλου 10 στην Καλαμάτα και επίσης, σε όσους παραγωγούς επιθυμούν να ενταχθούν στα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως τα σχέδια Βελτίωσης, η μεταποίηση και όχι μόνο, θα κάνουμε κι εκεί εκπτώσεις», δήλωσε ο κ. Πάζιος που κάλεσε και πάλι τους αγρότες να σπεύσουν: «Στην Ένωση Μεσσηνίας, λοιπόν, και με την αρωγή της «GAIA Επιχειρείν» η κίνηση ως τώρα εξελίσσεται ικανοποιητικά, για ’μας είναι πολύ σημαντικό οι παραγωγοί να μην περιμένουν τις τελευταίες ημέρες».

Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply