ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εφυγε ο Στάθης Ψάλτης που ύμνησε την Κυπαρισσία

0

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 66 χρόνων, στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όπου νοσηλευόταν επί πέντε εβδομάδες, άφησε την περασμένη Παρασκευή ο σπουδαίος ηθοποιός, Στάθης Ψάλτης.

Τον μεγάλο ηθοποιό είχαμε υποδεχτεί στην Κυπαρισσία κατά την τελευταία του θεατρική παράσταση, ο οποίος δέχθηκε να μας μιλήσει δίπλα στο Νίκο Καλογερόπουλο, μιλώντας με συγκίνηση για την περιοχή μας που αποτελεί μοναδικό τουριστικό προορισμό και ότι θα ήθελε πάλι να την επισκεφθεί. Αλλά δεν πρόλαβε. Εμφανώς ήταν προβληματισμένος και τον ευχαριστήσαμε τότε για την υπομονή του. Ωστόσο ήταν πάντα έτοιμος να δώσει την τελευταία του παράσταση…

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγος, η κόρη και ο αδερφός του μεγάλου ηθοποιού είναι συντετριμμένοι από το χαμό του αγαπημένου τους προσώπου και προσπαθούν να κάνουν συμπαράσταση ο ένας στον άλλον.
To kyparissianews.com και η «Φ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, για εμάς θα είναι πάντα ο καλλιτέχνης που έφερε χαμόγελο και χιούμορ στη ζωή μας, αλλά κυρίως γιατί ύμνησε τη πόλη μας και μέσα από ταινία του την Ελεύθερη Ραδιοφωνία.

 

Leave a Reply