ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τσίπρας… προσγειώνεται, ο Κυριάκος… γειώνεται και ο Σαμαράς «αναστατώνεται» για τα σκουπίδια!

0

Ενα χρόνο μετά και… ακόμη οι δήμαρχοι “τρίβουν το πιπέρι”, ενώ ο Φλαμπουράρης παραμένει στην “αντί Σύριζα” γραμμή στηρίζοντας τη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας ,στην οποία εσχάτως προσεχώρησε και ο Τσίπρας, ο οποίος απευθυνόμενος στον Τατούλη είπε: “Πέτρο να τελειώνουμε και με τα σκουπίδια της Πελοποννήσου!”. Από την οποία ΣΔΙΤ …αποχώρησε η ΝΔ, η οποία πρωτοστατούσε επί Σαμαρά για να περάσει και όταν έφθασε η ώρα της υλοποίησης …ανακάλυψε ότι δεν τα ’κανε καλά ο Τατούλης γιατί τα …βρήκε με το ΣΥΡΙΖΑ! Ενα χρόνο μετά η “Φ” δικαιώνεται, η ΝΔ …γειώνεται και ο Τσίπρας προσγειώνεται!!! Κατά τα αλλά η Πελοπόννησος παραμένει μια απέραντη χωματερή και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή!!!

pm-alexis-tsipras %ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7-2 %ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7-3

Αυτή την ώρα διάλεξε η ΝΔ να λύσει τα εσωκομματικά της στην Αρκαδία και ο Κυριάκος να βγάλει το μπαγλάμι του γιατί ο Τατούλης μέχρι σήμερα δεν επέδειξε… καλή διαγωγή!!!  Σκάρωσαν λοιπόν, προεξάρχοντος του βουλευτή Αρκαδίας κ. Βλάσση – που έχει βεντέτα με τον Τατούλη, η κόρη του οποίου έχασε την έδρα για 500 περίπου ψήφους – μια επίκαιρη επερώτηση για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο, κόντρα στον Τατούλη και τη ΣΔΙΤ! «Υποχρέωσαν» όλους τους βουλευτές της Πελοποννήσου (και τον πρ. πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά) να την υπογράψουν, ανοίγοντας μέτωπα σ’ όλους τους Νομούς με εσωκομματικά τους στελέχη, δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους που συμμετέχουν στην παράταξη Τατούλη και λίγο ως πολύ τους κατηγορούν για αδιαφάνεια, ανεντιμότητα, καθυστερήσεις και άλλα τέτοια σε σχέση με το μείζον θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, το οποίο στην ουσία αποτελούσε την πολιτική επιλογή της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ επί Σαμαρά!

Κι ενώ τώρα η υπόθεση φθάνει στο τέλος και η δικαίωση της πολιτικής επιλογής της ΝΔ  είναι καθολική με την προσχώρηση σε αυτή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, η ΝΔ φαίνεται να διαφωνεί και να… ζητάει τα ρέστα από κυβέρνηση και Τατούλη γιατί υλοποιούν την επιλογή της!  Πολιτική τρικυμία δηλαδή, χωρίς ουσιαστικό λόγο και σε εντελώς λάθος timing! Είναι μετά να μην «τα έχει πάρει στο κρανίο» ο Σαμαράς με την γκάφα της ηγεσίας που τον «χρεώνει», ενώ με κατάλληλους χειρισμούς θα έπρεπε να τον «πιστώνει» για την εξέλιξη και να τον αποθεώνει γιατί αυτή η επιλογή υλοποιείται με καθυστέρηση λόγω ΣΥΡΙΖΑ, που «κοσκινάει» το ζήτημα επί 2,5 χρόνια;  Τι βαθύτερο άραγε να συμβαίνει στη «γαλάζια πολυκατοικία», όπου ναι μεν ο Κυριακός είναι κυρίαρχος, αλλά η γκρίνια και οι υπόγειες διαδρομές τάσεων και διαφορετικών ιδεολογικών θέσεων, καλά κρατούν και βγαίνουν στο… κλαρί ενίοτε και δημόσια;

Θ.Τ.

Leave a Reply