ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έλαμψε ξανά το «άστρο» της Μελίνας Πεϊμανίδη με Acapulca και Carnavals Wonder

0

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ TOSCANA TOUR ΣΤΟ AREZZO ΙΤΑΛΙΑΣ

ΤΟ «ΑΣΤΡΟ» της Μελίνας Πεϊμανίδη έλαμψε ξανά αυτή τη φορά στην Ιταλία, όπου όπως πρώτη είχε γράψει η «Φωνή» (ρεπορτάζ στις 12 Απριλίου), η 13χρονη ιππέας κυριάρχησε στο Arezzo Toscana Tour 2017. Στην Ιταλία και στο φετινό Toscana Tour στο Arezzo Ιταλίας λοιπόν, ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας τον οποίο εκπροσώπησε η καταξιωμένη αθλήτρια, Μελίνα Πεϊμανίδη, με τα δυο της άλογα Acapulca και Carnavals Wonder πραγματικά θριάμβευσε! Η νεαρή αθλήτρια συμμετείχε σε αγώνες του Bronze Tour τις δυο τελευταίες εβδομάδες της διοργάνωσης ανεβαίνοντας και στα τρία σκαλοπάτια του βάθρου χάρη στις άπταιστες διαδρομές της με την Carnavals Wonder και την Acapulca.
Άξιο αναφοράς το γεγονός πως η νεαρή ιππέας από την Καλαμάτα βραβεύτηκε ως η καλύτερη ιππέας του Bronze Tour, έπειτα από όλες αυτές τις επιτυχίες!
Αναλυτικά, τα αποτελέσματα του ΙΠΠ.Ο. Καλαμάτας είναι τα εξής:
● Κατηγορία 1.15μ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-4-2017
Στην κατηγορία έλαβαν μέρος 94 ζεύγη αθλητών και ίππων, παρόλο όμως του μεγάλου συναγωνισμού η Μελίνα κατάφερε να κατακτήσει την 1η και 3η θέση με την Carnavals Wonder και την Acapulca αντίστοιχα πραγματοποιώντας άπταιστες διαδρομές!
● Κατηγορία 1.20μ – ΣΑΒΒΑΤΟ 8-4-2017
Στην κατηγορία αυτή έλαβαν μέρος 56 ζεύγη αθλητών και ίππων, και εδώ όμως η Μελίνα κατάφερε να κατακτήσει την 2η και 3η θέση με την Carnavals Wonder και την Acapulca αντίστοιχα πραγματοποιώντας άπταιστες διαδρομές!
● Κατηγορία 1.25μ (με Joker 1.35μ) – ΚΥΡΙΑΚΗ 9-4-2017
Την 2η θέση κατέκτησε η Μελίνα με την Carnavals Wonder, πηδώντας με τρομερή άνεση το Joker στο τέλος της διαδρομής, ύψους 1.35μ!!
● Κατηγορία 1.20μ – ΚΥΡΙΑΚΗ 9-4-2017
Την 2η θέση κατέκτησε και σε αυτή την κατηγορία η Μελίνα, με την Acapulca αυτή τη φορά, ανάμεσα σε 96 διαγωνιζόμενα ζεύγη!!
● Κατηγορία 1,20μ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-4-2017
Με άπταιστες διαδρομές και πολύ γρήγορο χρόνο κατέκτησε την 2η και 3η θέση η Μελίνα με την Acapulca & Carnavals Wonder αντίστοιχα.
● Κατηγορία 1.25μ – ΣΑΒΒΑΤΟ 15-4-2017
Την 2η θέση κατέκτησε η Μελίνα με την Acapulca με άπταιστη διαδρομή!
● Κατηγορία 1.20μ – ΣΑΒΒΑΤΟ 15-4-2017
Πολύ καλή διαδρομή πραγματοποίησε η Μελίνα με την Carnavals Wonder, με τον πιο γρήγορο χρόνο από όλους!
● Κατηγορία 1.25μ (με Joker) – ΚΥΡΙΑΚΗ 16-4-2017
3ος καλύτερος χρόνος για την Μελίνα και την Carnavals Wonder σε άλλη μια καταπληκτική διαδρομή!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προεδρικά συγχαρητήρια
και υπερηφάνεια

«Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν τρανταχτή απόδειξη της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται, και θα πρέπει να συγχαρούμε γι’ αυτό τόσο τον προπονητή της αθλήτριας μας στην Αθήνα, κο. Ντέμη Ντάλλη, όσο και τον ιπποκόμο των αλόγων, κο. Arben Ziou, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τόσο εύκολος ο δρόμος της επιτυχίας! Συγχαρητήρια επίσης στην αθλήτρια και στην οικογένεια της για την προσπάθεια και την αφοσίωσή που δείχνουν! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία από καρδιάς!» αναφέρει ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Γεώργιος Δρούγας φανερά υπερήφανος για τις νέες επιτυχίες της αθλήτριας που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις και το ταλέντο της τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας ως τον κορυφαίο Περιφερειακό Όμιλο στον χώρο της ιππασίας.
Επόμενοι στόχοι-προκλήσεις της ομάδας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας είναι το Πρωτάθλημα Ελλάδας, όπου πέρυσι είχε αναδείξει την Μελίνα Πεϊμανίδη Πρωταθλήτρια Παίδων, καθώς επίσης το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ακολουθούν!

Leave a Reply