ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώνονται παρεμβάσεις από το Δήμο Τριφυλίας σε δασικούς – αγροτικούς δρόμους

0

Ξεκίνησε τις παρεμβάσεις με δικά του τεχνικά μέσα ο Δήμος Τριφυλίας προκειμένου να αποκαταστήσει σημαντικούς δρόμους στην ορεινή ζώνη της ευρύτερης περιοχής Κυπαρισσίας στην βόρεια και νότια πλευρά της οροσειράς κάτω από το όρος Αιγάλεω.

Να σημειωθεί ότι αξιωματούχοι του Δήμου παρουσία του δημάρχου Παν. Κατσίβελα είδαν από κοντά τις παρεμβάσεις μαζί με τον αντιδήμαρχο Παν. Μερκούρη.

Πρόθεση του Δήμου είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα της περιοχής πάνω από τον Κυπαρισσιακό Κόλπο καθώς προτεραιότητα δόθηκε στην οδική πρόσβαση κοντά στις κοινότητες Ξηρόκαμπος, Στασιό, Αρμενιοί, Σπηλιά, Φαρακλάδα οι οποίες συνδέονται οδικά με τις πόλεις της Κυπαρισσίας και των Φιλιατρών ενώ είχαν την ευκαιρία να ατενίσουν στο βάθος το Ιόνιο Πέλαγος. Η θέα εξάλλου από τις μοναδικές αυτές ορεινές περιοχές είναι καταπληκτική ιδίως τις βραδινές ώρες της ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη παρέμβαση από συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας ολοκληρώνεται σε δρόμους δασικούς – αγροτικούς αλλά και χρήση εναλλακτικού τουρισμού στο Αιγάλεω όρος στην περιοχή της Κυπαρισσίας και του Ξηροκάμπου μετά από πολλά χρόνια και πάλι. Αν μη τι άλλο τις θετικές παρεμβάσεις του Δήμου περιμένουμε να τις δούμε και στο μέλλον με σκοπό να ανακαλύψουμε τις κρυμμένες ομορφιές της Τριφυλίας μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

108 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply