ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεζοπορία και πικνίκ στο όρος Καλάθι!

0

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στη φύση μας καλεί να κάνουμε φέτος το Πεζοπορικό Τμήμα του ”Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής” εξερευνώντας μαζί με τα παιδία μας την ανοιξιάτικη μεσσηνιακή φύση!
Την Δευτέρα 1 Μαΐου ο Ευκλής Καλαμάτας διοργανώνει πεζοπορία στην όμορφη Μεσσηνιακή Φύση στο όρος Καλάθι, για μικρά παιδιά και εφήβους, με συμμετοχή του Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Μεσσηνίας, καθώς και πικνίκ στον Άγιο Γεώργιο (λίγο μετά την Τίμιοβα) .eyklhs-pezoporiko-1
● Η διαδρομή: Με συντονιστή τον Έφορο Πεζοπορίας του ”Ευκλή” Ανάργυρο Βλάχο, θα πεζοπορήσετε με τα παιδιά σας, σε μια εύκολη, κατηφορική, χωμάτινη διαδρομή 1ας ώρας, μαζί με την στάση.
Από τον Άγιο Γεώργιο έως το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος.
● Το πικνίκ: Με το πέρας της πεζοπορίας, θα γίνει το πικνίκ σε 3 μεγάλα, επίπεδα χωράφια στον Άγιο Γεώργιο και με ότι έχει φέρει η κάθε παρέα από το σπίτι της.
Τα μέλη του «Ευκλή» θα φροντίσουν να υπάρχουν σε τιμή κόστους αναψυκτικά, μπύρες και νερά σε πάγους, επίσης υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες. Επίσης ο Σύλλογος θα διαθέσει τραπεζομάντηλα, πορτοκαλάδες και κέικ για τους μικρούς μας φίλους!
● Ο χώρος παιχνιδιού: Είναι προφυλαγμένος με γρασίδι, θα στηθούν σκηνές και εσείς θα πρέπει μαζί σας να έχετε… καλή διάθεση, παιχνίδια και μπάλες!
● Η ευθύνη της διοργάνωσης: Τους μικρούς φίλους πεζοπόρους και τους γονείς τους, θα συνοδέψουν το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας.
● Η ευθύνη των παιδιών: Τα παιδιά πρέπει, να συνοδεύονται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους και είναι ανεπιφύλακτη ευθύνη του γονέα ή του κηδεμόνα τους.
● Το ραντεβού: Στο λιμάνι, μπροστά από το «jumbo» στις 10 το πρωί.
● Η μετακίνηση: Θα γίνει με τα Ι.Χ. της κάθε παρέας.
Όμως υπάρχει δυνατότητα, για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, να μεταφερθούν από τους ανθρώπους του Συλλόγου, με την έγκαιρη κράτηση θέσεων!
● Το κόστος για τα μέλη του «Ευκλή»: Τα παιδιά δωρεάν και για τους μεγάλους 2 ευρώ συμβολική συμμετοχή, για τον Σύλλογο .
● Πληροφορίες: παρέχονται από την Ελένη Οικονομοπούλου, α΄ αντιπρόεδρο και έφορος δημοσίων σχέσεων του ”Ευκλή”, τηλεφωνικώς στα 27210 84844 και 27210 90627 ή 6974252234 καθώς επίσης από τον Χρήστο Κορομηλά (πρόεδρος του Συλλόγου γονέων τριών τέκνων Νομού Μεσσηνίας) στο τηλέφωνο 6972845031.

Leave a Reply