ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο εν λόγω Αδωνις…

0

ΑΚΟΜΑ ένα ενδιαφέρον σκίτσο του Πέτρου Ζερβού από την εποχή που κυβερνούσαν οι Σαμαροβενιζελικοί, οι οποίοι και σχολιάζουν στο σκίτσο που βλέπετε, καθώς ο ένας και μοναδικός Αδωνις αποθεώνεται για τις γνωστές, τότε και τώρα, δηλώσεις του υπέρ της τρόικας.

ΕΝΑΣ είναι ο Αδωνις βεβαίως, κι αυτός Γεωργιάδης, που από την εποχή του σκίτσου μέχρι σήμερα κατάφερε να γίνει ως και αντιπρόεδρος της ΝΔ, που πλέον «παραθερίζει» εκτός εξουσίας, ελπίζοντας πάντως σύντομα να επιστρέψει σε αυτήν.

ΜΑΖΙ ΤΗΣ ελπίζει και κοπιάζει γι’ αυτό και ο Αδωνις που εξακολουθεί να εμμένει ότι είναι περισσότερο τροϊκανός από τους τροϊκανούς κι ας γίνεται πλέον γραφικός γι’ αυτή του την εμμονή.

ΠΑΡ’ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ο ίδιος απτόητος συνεχίζει, αν και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη δίνη των φαρμακοσκανδάλων που έχουν προκύψει και που μόνο αθώα δεν φαίνεται να είναι, όσο κι αν με θράσος το αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος ο Άδωνις όσο και οι άλλοι εμπλεκόμενοι, που μπορεί βεβαίως τελικά να αποδειχθούν όλοι αθώοι, αλλά ως τότε θα έχουν μεσολαβήσει για τα καλά οι συμπληγάδες πέτρες της εξεταστικής που για την περίπτωση αυτή συστάθηκε.

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ αμφιβολία πως ο εν λόγω Αδωνις δεν θα πτοηθεί εύκολα από τα όσα συμβαίνουν και τον αφορούν.   Αυτό δα έλειπε, να πάνε χαμένοι τόσοι κόποι εκ μέρους του. Άλλωστε έχει μάθει να αγωνίζεται μέχρι τέλους και προφανώς αυτό θα κάνει και τώρα.

ΤΩΡΑ μάλιστα που είναι ηλίου φαεινότερον πως και ο πρόεδρος της ΝΔ τον στηρίζει και για χάρη του καθαίρεσε κοτζάμ αναπληρώτρια τομεάρχη Υγείας.

ΠΑΡ’ ΟΛ’ ΑΥΤΑ δεν είναι λίγες οι φωνές εκείνες που φωνάζουν πως ο εν λόγω Αδωνις οσονούπω δημιουργεί τον «προσωπικό του στρατό» στο γαλάζιο στρατόπεδο για να τον ζητωκραυγάζουν και να τον δοξάζουν.

ΠΟΥ οδηγούν όλα αυτά και που ακόμα θα οδηγήσουν, ουδείς γνωρίζει επί του παρόντος.

ΑΛΛΩΣΤΕ μπροστά είναι και η διερεύνηση των φαρμακοσκανδάλων κι όλο και κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ τότε ποιούς θα ωφελήσουν «τα μπράβο» και «τα ζήτω».

ΤΟ ΕΡΓΟ έχει προφανώς και άλλα επεισόδια με τον εν λόγω Αδωνι ως πρωταγωνιστή.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply