ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ελπίδα δεν έσβησε για τον Άργη Καλαμάτας η μάχη της παραμονής συνεχίζεται στα play out

0

ΤΕΛΙΚΑ ο «rookie» της Β΄ Εθνικής, Άργης Καλαμάτας, δεν μπόρεσε να αποφύγει τα play out και την μάχη για την παραμονή του έστω και την ύστατη ώρα, αφού στους αγώνες που έγιναν το περασμένο τριήμερο 22-24 Απριλίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας για τον Όμιλο Πελοποννήσου δεν κατάφερε να αποσπάσει έστω ένα «ροζ φύλλο» τερματίζοντας ουραγός και με μηδενικό αγωνιστικό πρόσημο. Αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα του Άργη έλαβε δικαίωμα συμμετοχής στην Β΄ Εθνική Πόλο την τελευταία σχεδόν στιγμή
Θετικό ωστόσο το γεγονός πως οι πολίστες του Άργη Καλαμάτας αποκόμισαν εμπειρίες και έπαιξαν παιχνίδια απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και όπως αναφέρει η ελπίδα της παραμονής δεν έχει σβήσει, αντιθέτως παραμένει «ζωντανή» και στα play out στο πλαίσιο των οποίων η καλαματιανή θα επιδιώξει να πετύχει το στόχο της παραμονής της!
«Χωρίς νίκη ολοκλήρωσε η ΠΑΕ Άργης την προσπάθειά της στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Β’ Εθνικής μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου ο οποίος έλαβε χώρα στην Καλαμάτα 21/4 έως 23/4. Η ομάδα μας καλείται τώρα να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στα παιχνίδια των play out που θα πραγματοποιηθούν στα μέσα του Ιουνίου με αντίπαλους τους τελευταίους από κάθε όμιλο.»
Τα φύλλα αγώνα του Άργη Καλαμάτας
● Ν.Ο.Κ – Π.Α.Ε. Άργης 11-4
(1-2, 5-0, 2-1, 3-1)
Για την ομάδα του Άργη αγωνίστηκαν οι: Πράσινος, Πετρόπουλος ΚΓ 2, Μπίτσας, Τριανταφυλλίδης 1, Τσιότσιος, Τζοβάρας, Πανίτσας, Πετρόπουλος ΚΔ, Παπασταθόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Καλλίτσης, Δουρδουνάς, Τσώνης.
● Π.Α.Ε. Άργης – Νηρέας Πάτρας 2 – 8
(0-4, 1-1, 0-3, 1-0)
Για τον Άργη αγωνίστηκαν οι: Πράσινος, Πετρόπουλος ΚΓ, Μπίτσας, Τριανταφυλλίδης, Τσιότσιος 1, Τσίβος, Πανίτσας, Πετρόπουλος ΚΔ 1, Παπασταθόπουλος, Λυριντζής, Καλλίτσης, Δουρδουνάς, Τσώνης.
● Επειός Ήλιδας – Π.Α.Ε. Άργης 14 – 9
(4-3, 3-0, 3-2, 4-4)
Για τον Άργη αγωνίστηκαν οι: Τσώνης, Πετρόπουλος ΚΓ 1, Μπίτσας, Τριανταφυλλίδης 2, Τσιότσιος 2, Τζοβάρας, Λυριντζής, Πετρόπουλος ΚΔ, Γιαννόπουλος 1, Καλλίτσης, Δουρδουνάς, Πράσινος.
● Π.Α.Ε Άργης – Ν.Ο. Ιτέας 6-13
(2-2, 1-2, 2-4, 1-5)
Για τον Άργη έπαιξαν οι: Πράσινος, Πετρόπουλος ΚΓ, Μπίτσας, Τριανταφυλλίδης 3, Τσιότσιος 2, Τζοβάρας, Πανίτσας 1, Λυριντζής, Πετρόπουλος ΚΔ, Γιαννόπουλος, Καλλίτσης, Δουρδουνάς, Τσώνης.

Leave a Reply