ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3η η Βάσω Τσακάκου στο «Aquathlon» γυναικών στον Κάλαμο Αττικής

0

ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΟ ENERGY TRIATHLON ATTIKI – KALAMOS MULTISPORTS FESTIVAL 2017

ΘΕΤΙΚΟ πρόσημο είχε το ντεμπούτο της Βάσως Τσακάκου στον μαγικό κόσμο των Multisposrts! Η προπονήτρια στο τμήμα κολύμβησης του Άργη Καλαμάτας και γυμνάστρια μαζί με τον Γιάννη Τσουλάκο προπονητή και υπεύθυνου στον Αθλητικό Σύλλογο «Αγωγή», έδωσαν μεσσηνιακό άρωμα στο πρώτο φεστιβάλ multisport με την επωνυμία «Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017» που έγινε στις 23 Απριλίου στην περιοχή Αγίων Αποστόλων Καλάμου του Δήμου Ωρωπού από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και τον Δήμο Ωρωπού, με τη συμμετοχή τους στο «Aquathlon» (750 μ. κολύμβησης και 5χλμ τρέξιμο).
Η «παρθενική» εμφάνιση σε multisport αγώνα της Τσακάκου στιγματίστηκε θετικά, με μια θέση στο βάθρο των νικητών, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση με 39:29. Ενώ στη γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών, η καλαματιανή αθλήτρια κατετάγη στην 9η θέση.tsakakoy-baso-3
Η νεαρή αθλήτρια – προπονήτρια μίλησε στη «Φ» για την προσπάθειά της: «Ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα! Η θάλασσα αν και κρύα καθώς είχε 15 βαθμούς δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα καθώς είχα τον απαιτούμενο εξοπλισμό (στολή) σε αντίθεση με τον Γιάννη που δεν είχε εξοπλιστεί ανάλογα κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τον αγώνα καθώς τραυματίστηκε ακριβώς λόγω του κρύου νερού!» μας είπε η νεαρή αθλήτρια και προπονήτρια κολύμβησης του Άργη Καλαμάτας Βάσω Τσακάκου και συνέχισε: «Στο τρέξιμο αν και η προετοιμασία μου ήταν πολύ μικρή, καθώς άρχισα να τρέχω μόνο ένα μήνα πριν τον αγώνα, κατάφερα και τερμάτισα σε έναν ικανοποιητικό χρόνο, για πρώτη φορά!
Τώρα στόχος μου είναι να μπορέσω να συμμετέχω και σε άλλες διοργανώσεις ώστε να αποκτήσω εμπειρία και φυσικά να το απολαμβάνω!»

Στο Aquathlon γυναικών τη νίκη πήρε η Κατερίνα Σάπαρη με χρόνο 35:09, ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε η Αθηνά Ιωαννίδη με 37:02.

Άτυχος ο Τσουλάκος
tsoylakos-tsakakoyΣτο Aquathlon ανδρών, η προσπάθεια του Γιάννη Τσουλάκου, προπονητή και υπεύθυνου στον Αθλητικό Σύλλογο «Αγωγή», δεν είχε αίσιο τέλος! Ο Τσουλάκος δεν είχε εξοπλιστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσει το κρύο νερό, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του (DNS 321 43).
Για την ιστορία νικητής του αγώνα στους άντρες ήταν ο Δημήτρης Σταματίου, ο οποίος είναι αξιοσημείωτο ότι αν και συμμετείχε για πρώτη φορά στο αγώνισμα, κατάφερε να κερδίσει με χρόνο 31:04. Δεύτερος ο Γιώργος Γκούντας με 34:21 και στην τρίτη θέση ο Μάριος Κεσίδης με 36:24.

Σ.Τρ.

Leave a Reply